Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi van akkor ha egyikünkben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor ha egyikünkben még benne van a másik iránti szerelem másikunkba már csak a szeretet?

Figyelt kérdés
Én ezt nagy problémának tartom. Mintha nem ugyanúgy éreznénk egymás iránt, de nem is ugyanaz az biztos ! Minden más már a szeretnél, másképp viszonyulunk egymáshoz , és ha egyiküknél szerelem van , nem úgy viszonyul, mint párja a szeretetével ...
2018. febr. 9. 00:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez természetes, a szerelem múlandó, a szeretet tarthat örökké. Majd a másik fél szerelme is elmúlik és szeretetté alakul.
2018. febr. 9. 00:53
 2/8 A kérdező kommentje:
De az olyan sz@r nem? A szeretet egész más,még ha örökké is tarthat
2018. febr. 9. 01:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Kemény egy időszak, az biztos. Sok kapcsolat nem is éli túl. Fogadd el, hogy a kapcsolat folyamatosan változik. Nem lesz már ugyanolyan, mint az elején. De lehet annál sokkal jobb, erősebb, stabilabb valami. Az intimitás, szexualitás mindenképp maradjon meg. Ha nem is vagytok már állandóan összetapadva, minden nap legyenek ölelések, csókok, beszélgetések. Ne kérd számon az érzelmeit. Bízz magadban, hogy elég jó vagy neki, szeret téged a másik. Ne félj, nem kell örökre lemondanod a szerelemről. Lesznek még fellángolások egymás iránt. Nálunk legalábbis így van.
2018. febr. 9. 07:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Mióta vagytok együtt?
2018. febr. 9. 13:30
 5/8 anonim ***** válasza:
12 éve. (3as vagyok) Gimiből megmaradt szerelem a miénk. Gyakorlatilag együtt váltunk felnőtté. A szerelem időnkénti hiányát ellensúlyozza a közösen felépített életünk, a sok közös élmèny, és a jövőbeli terveink. Egyszerűen jó csapat vagyunk mi ketten. Olyankor is képesek vagyunk együtt haladni, amikor nem ég 1000 fokon a szerelem.
2018. febr. 9. 23:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Hú, #3 (és5), köszönöm, hogy olvashattam a tapasztalatod!
2018. febr. 11. 15:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem vagyok kapcsolatban és nem is leszek, mert nem vagyok kapcsolatfüggő. Így ilyen érzelgős baromságokkal már nem kell többé foglalkoznom. :D 38F
2018. febr. 11. 22:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Váljatok el és keressétek újra a szarelemet. :)
2018. febr. 12. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!