Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Előfordult már veletek, hogy bár nagyon tetszett valaki, még barátilag sem közeledtetek hozzá, vagy csak addig amíg a másik is elindult felétek?
Adott két ember,házasok. A vonzalom mindkettőnek nyilvánvaló/nak tűnik/. A férfi eleinte "barátkozik", a nő egy ideig nem biztos a szimpátiában-önbizalomhiányos- majd elkezd nyitni,/nem csábítani!/mire a férfi meghátrál. A kérdés az,ilyenkor mi jár a férfi fejében?
Nem az érdekel miért nem kezd viszonyba vele,hisz házasok,hanem hogy miért viselkedik így? Ha láthatóan bejön neki a nő,akkor nem az lenne a logikus,hogy ha más nem,legalább néha beszéljenek? Az élethelyzetük okán nem lenne semmi feltűnő abban,ha néha szóba állnak egymással,ismerkednének,barátkoznának. Most elszaladnak egymás elől,szerintem ez feltűnőbb
nők teóriái: -fél hogy ha közelebb kerül a nőhöz,nem bír ellenállni
-fél hogy a nő majd nem bír magával
-csak egósimogatás volt,mert kellett neki ennek a nőnek is a figyelme
-asszonynak feltűnt,befenyítette
-épp válságban volt a kapcsolta mikor kezdeményezett,de már megoldódott így visszavonult
-beijedt attól hogy látta,ebből valóban lehetne valami
köszönöm előre is a válaszokat! Sajnos az hogy megkérdezzük az adott férfit,kivitelezhetetlen
Ismerős a helyzet.. Beszélgettünk,kicsit még udvarolt is.Amikor én is elkezdtem jeleket adni felé, továbbra is nagyon kedves volt,de elkezdett hátrálni.
Minél jobban szerettem volna tartani vele a kapcsolatot,annál jobban hátrált.
Végig kedves volt,és elmondta hogy úgyis reménytelen ez az egész a mi helyzetünk én,de valahol nekem mégis az jött le ,hogy ez az ő egójának nagyon jót tett.. Legalábbis ezzel vigasztalom magam,hogy csak jót az ő önbizalmát akkor,hogy látta akár lépnék is miatta
Előző vagyok
* Jót tett az ő önbizalmának.. bocsánatot a helyesírási hibákért
Igen,ha szimpatikus lenne a nő, akkor,ha viszonyt nem is akarnak,de legalább beszélgetnek
Próbálják a kapcsolatot tartani
Ezek szerint mégsem voltál szimpatikus neki? Vagy kezdtél túl sok jelet adni,sok lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!