Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Előfordult már veletek, hogy bár nagyon tetszett valaki, még barátilag sem közeledtetek hozzá, vagy csak addig amíg a másik is elindult felétek?
Adott két ember,házasok. A vonzalom mindkettőnek nyilvánvaló/nak tűnik/. A férfi eleinte "barátkozik", a nő egy ideig nem biztos a szimpátiában-önbizalomhiányos- majd elkezd nyitni,/nem csábítani!/mire a férfi meghátrál. A kérdés az,ilyenkor mi jár a férfi fejében?
Nem az érdekel miért nem kezd viszonyba vele,hisz házasok,hanem hogy miért viselkedik így? Ha láthatóan bejön neki a nő,akkor nem az lenne a logikus,hogy ha más nem,legalább néha beszéljenek? Az élethelyzetük okán nem lenne semmi feltűnő abban,ha néha szóba állnak egymással,ismerkednének,barátkoznának. Most elszaladnak egymás elől,szerintem ez feltűnőbb
nők teóriái: -fél hogy ha közelebb kerül a nőhöz,nem bír ellenállni
-fél hogy a nő majd nem bír magával
-csak egósimogatás volt,mert kellett neki ennek a nőnek is a figyelme
-asszonynak feltűnt,befenyítette
-épp válságban volt a kapcsolta mikor kezdeményezett,de már megoldódott így visszavonult
-beijedt attól hogy látta,ebből valóban lehetne valami
köszönöm előre is a válaszokat! Sajnos az hogy megkérdezzük az adott férfit,kivitelezhetetlen
Sztem, nagyon egyforma a habitusotok, személyiségetek. Ez okozza az egymás iránt érzett vonzalmatokat is, és ez nagyon szép dolog lehetne...
Talán, mert ő a férfi, próbál higgadtabb lenni, amikor lenne lehetőség aggyal reagál, de aztán a szíve mégis feléd hajtja, és amikor úgymond nincs kockázat keresi veled a kontaktot.
Pont az az akadály, ami a szép ebben a "kapcsolatban", h nagyon is összeilletek... nem tudom, h valaha lesz-e ebből előre lépés, vmi igazi összekapcsolódás köztetek.
Az összes lehetőséget kb felsoroltad.
Ilyen nem fordult még elő velem. Viszont mostanában történt, hogy aki felé megpróbáltam nyitni nem volt rá vevő, így inkább barátilag se keresem a társaságát.
Sz@r érzés amikor többet szeretnél, mert tetszik, de bármilyen ok (nem lel viszonzásra, vagy a ti esetetekben a házasság) miatt nem alakul. Ilyenkor jobb megkímélni magad.
Az igen # 15-ös annyi infóból megmondja, hogy uyganolyan a szeméyliségetek, hogy a faszi kerül.... :D
Egyébként komolyra fordítva igen, ahogy utolsó is írja előttem, arra voksolok én is, mert én is ebbe a helyzetbe csöppentem ( milyn gyakori): ugyaniylen totál zavarban vagyunk sokszor mindketten, és ő is tartja a távolságot azért. Máskor meg kedveskedik apróságokkal.
De ez a zavar.. No mindegy, aztán én is tartom a távolságot.
ÉS kérdező én is javaslom, hogy ne igen tápláld a férfi felé az érzelmeidet, ha a házasság fontos.. Nem lesz ez így semmiképp jó. Én 1 éve borzasztóan szenvedek, a kapcsoaltomban sem funkcionálik teljesne, ahogy kéne. Ennél rosszabb nincs. De tudom, hogy hiána mondom neked ezt, majd megtapasztalod idővel, ha te is benne ragadsz ebben a posványban...
Drága 18-as! A Kérdező a válasziban elég sok infót elmondott, magáról a férfiról. A viselkedésük, a temparementumuk jól kirajzolódik. Sajnálom, van egy kis ember ismeretem il. kedvenc időtöltésem a pszichológia.
Nem ismersz, nem tudhatok, h én mit tudok.
Csók!
Ágnyeszka cuki vagy. Most még egyszer átolvatsam a kérdező leírását, és a kommentjeit is, hátha kiamardt egy oldal.(?)
Nos, nem maradt ki, semmilyen erre irányuló infó nincs a férfiről.
A pszichológia meg történetesen hozzám is eléggé közel áll, de ez itt most mindegy is. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!