Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyen esetben lehet ebből még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben lehet ebből még szerelem?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy sráccal lassan egy hónapja, jól elvagyunk, jól érezzük magunkat amikor együtt vagyunk, de azt érzem, legalább is felőlem biztos hogy nincs meg az nagyon nagy fellángolás és még szerintem felőle sem, mint a nagy szerelmek elején. Egyébként ami a srácot illeti, kb mindig is ilyen párt képzeltem el magam mellé, minden stimmel vele. Hetente tudunk csak találkozni, de napi szinten beszélünk. Az eddigi beszélgetésekből az jött le hogy mindketten el tudnánk képzelni a másikkal akár hosszú távon is, de még nem vagyunk együtt / nem járunk. A másik, hogy nagyon kevés szinte semmi önbizalmam sincs és az eddigi "próbálkozások" mindegyike kudarc volt, mivel senki nem gondolta komolyabban. Attól tartok, hogy ez rányomja a bélyegét erre az egészre, és nem fogom tudni szerelemmel szeretni őt, pedig szeretném ha így lenne. Rajta is kb hasonló jeleket vélek felfedezni, hogy szimpatikus vagyok neki, érdeklődik irántam, de még túl sok érzelmet ő sem mutat ki.Ami a párkapcsolatokat illeti, mindketten eléggé tapasztalatlannak számítunk és ő állítása szerint nem a kalandok híve. Kialakulhat így később is a szerelem, ha most még nincs meg az a nagy szikra kettőnk között? Csak időt kell adni egymásnak?
2018. ápr. 1. 23:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%

ha egy hónapja heti egyszer találkoztatok, akkor 4x láttad össz-vissz. Azért már hosszú távra tervezel vele.

Szerintem kicsit túltolod.

2018. ápr. 1. 23:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

én ebben nem hiszek, hogy ha most nincs szerelem, később majd lesz.

ez inkább tűnik egy barátságfélének, mintsem igazi, mély szerelemnek, vagy igazi, mély érdeklődésnek a másik iránt.

felejtős.

és mivel kudarcos volt eddig is a magánéleted, a helyedben nem akarnék olyan kudarcot begyűjteni.

2018. ápr. 1. 23:39
 3/11 anonim ***** válasza:
javítom: ÚJABB kudarcot begyűjteni.
2018. ápr. 1. 23:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez felejtős. Még a leírásból is lejött, hogy a vonzalom sem lehet valami nagy, kár a szikrát keresni, ha nincs.

Mennyi idősek vagytok? Magadat kéne rendbe tenned előbb, nem ennyire veszettül hajszolni egy kapcsolatot.

2018. ápr. 1. 23:46
 5/11 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem meg kialakulhat még közötettek az a szikra. Nos, ha tényleg úgy látod, hogy ő az, akit idáig te kerestél, akkor nem adnám fel olyan könnyen. Az idő segíteni fog neked is meg neki is :)

Sok sikert!

2018. ápr. 2. 03:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2018. ápr. 2. 07:59
 7/11 anonim ***** válasza:
velem egyik munkatársam flörtölt, és először egyáltalán nem érdekelt, és kb. 5 hónap után lettek iránta érzelmeim. A különbség az, hogy a flört időszakában nem volt köztünk beszéd, tehát titokzatos tudott maradni, és szerintem ez számít.
2018. ápr. 2. 08:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha találkozgatok valakivel, akkor okkal teszem és már az elejétől érzem azt a pluszt. Ez nekem langyosnak tűnik, de nagyon...

Hány évesek vagytok, hogy nem beszéltétek meg, hogy mi van kettőtökkel?

Szex is van? Mert akkor ott a válasz részéről, nem ismersz meg valakit 4 találkozásból, bármit mondhat.

Azért nem kell leragadni valakinél, mert eddig nem jött be a többi.

2018. ápr. 2. 08:12
 9/11 A kérdező kommentje:
Aludtunk már együtt, de nem feküdtünk le. Én 22 vagyok ő 25. Beszélgettünk már hogy mi ez az egész köztünk, de csak arra jutottunk, hogy ebből lehetne valami komolyabb is, de nem mondtuk ki hogy járunk vagy ilyesmi.
2018. ápr. 2. 10:39
 10/11 anonim ***** válasza:
67%
Sztem simàn kialakulhat csak mivel nincs neki sem tapasztalata igy nem akarja elkapkodni a dolgot .Mivel te vagy neki az első igy várja a megfelelő alkalmat .
2018. ápr. 2. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!