Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált, gyerekes anyával hosszabb távú szerelem? 26F és 38N 👇👇👇
Figyelt kérdés
Fél éve ismerkedtünk meg egy bárban és azóta tart a szerelem. Tudniillik 4 hónapos koromban a szüleim megváltak tőlem és 18 éves koromig árvaházban éltem. Sosem szeretett senki. Fél éve viszont nagyott fordult velem a világ. Végre jött vki aki törődik velem. Felkarolt és célt adott az életemnek. 1 hete pedig oda költözhettem a házukba. A gyerekei is megkedveltek. Minden szép és jó viszont elgondolkodtam azon, hogy ez hosszabb távon is működhetne. Vagy csak az anyahiány ami gyerekkoromban ért az beszél belőlem és azért szerettem bele. Sok barátom is ezt állítja és egyben megjegyzik, hogy nem vagyok normális mivel ekkora köztünk a korkülöbség. Én viszont nagyon szeretem és ő is engem. Kiegyensúlyozott a kapcsolatunk minden teren. Szexuálisan is kitudjuk egymást elégíteni. Vagy csak én vagyok a hülye és nem látok az orromnál tovább. PLS értelmes válaszokat küldjetek.2018. ápr. 1. 21:23
1/4 anonim válasza:
Egyértelműen anyakomplexus, de ha te így boldog vagy, akkor ok.
2/4 anonim válasza:
Az utolsó mondataidból lefogadom, hogy annyira vagy "26F", mint én... Btw, ha annyira jó neked, minek is kell róla kérdés?
3/4 anonim válasza:
Szerintem neked kell tudni!
Annyit mondok van olyan ismerősöm akik ugyan ilyen korkülönbséggel vannak együtt kb 8-10 éve pontosan nem tudom.
4/4 anonim válasza:
Nem mindegy? Ha szereted, és jól érzed magad vele/velük, akkor felesleges ezen agyalni.
28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!