Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így ez a lány?
Figyelt kérdés
Beismerte, hogy szerelmes belém, látszik is rajta, de mégsem enged közel magához. Sőt, flegmázik velem, amit nem viselnék el, de szerelmes vagyok.2018. márc. 30. 12:10
1/8 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle! Nagyon sok minden lehet a háttérben. Éretlenség, kapcsolatra való felkészületlenség, eleve ilyen flegma a csaj, fél a közelségtől, nem tud kötődni, önbizalom-hiányos, nem gondolja, hogy szereted te is stb...
2/8 A kérdező kommentje:
Nyilván megkérdeztem, de nem kaptam rá választ. Csalták már meg, talán ez lehet az ok, amiért így viszonyul a férfiakhoz.
2018. márc. 30. 12:20
3/8 anonim válasza:
Idő- és energiapazarlás a részedről, semmi több. Aki igazán szeret téged, az meg tud benned bízni, és az közel enged téged magához. Normális ember nem flegmázik a másikkal, ettől az én szememben biztosan nem lenne több másoknál, sőt. Szerintem taszító ez a játszadozás, az én szememben ez éretlenségre utal. Ha ő nem hajlandó neked elmondani az igazságot, akkor mi sem fogjuk tudni, hogy miért ilyen, csak találgathatunk. Szerintem ne foglalkozz vele, ne keresd őt, és majd ő fog teperni utánad, ha tényleg szeret. Nem tudom, mióta tart ez köztetek, de ha azt látod, hogy hosszabb idő óta sem képes közel engedni téged magához, akkor az már nem sok jót jelent kettőtökre nézve. Az pedig nem lehet kifogás, hogy már megcsalták, minden embernek vannak sérelmei, engem is átvert már nem egy lány (az egyik közeledett hozzám, aztán meg eldobott, mert "eszébe jutott", hogy neki ott a barátja, a másik egyszerűen nem jött el a 2. randira), mégsem foghatok erre semmit.
4/8 anonim válasza:
próbàlkozhatsz de ha nem vàltozik semmit nem enged közel magàhoz akkor hagyd .Minden két emberen múlik .
5/8 A kérdező kommentje:
2. Még nagyon az elején vagyunk, szerelem van.
2018. márc. 31. 09:27
6/8 A kérdező kommentje:
*3.
2018. márc. 31. 09:28
7/8 anonim válasza:
Akkor csak fél sztem hogy àtvàgjâk a fejét .Bizonyitsd be neki hogy te màs vagy .:)
8/8 anonim válasza:
7: Kérdés, hogy a lány mennyire nyitott. Mert ha valaki csak a bizalmatlanságra képes, akkor vért is izzadhatsz, úgyse fog neked esélyt adni, hogy bizonyíthass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!