Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19-20 éves lány és egy olyan (32 éves) férfiú, ki (tényleg) gyerekesebb (en viselkedik néha) a koránál, elképzelhető, hogy lehet szerelem? Vagy egy 20 éves csak "korabeliekkel" ismerkedik komolyabban?
te vagy a kishölgyes csávó aki Kárpátaljáról akar nőt szerezni? :D
Amúgy én is pont 32F vagyok és szarok az elvárásokra h milyennek kéne lenni egy 32 évesnek.
Mi az a kishölgy? :D Mindegy, annyira nem érdekel. :)
Nem tudom, hogy itt ki kicsoda, nem vágom még annyira ezt a weboldalt.
Nem feltétlen "akarok" (feltételes módban), mert már levelezek (folyamatos jelenben) egy lánnyal, de lassan kezdene komolyabbra fordulni a dolog, és rettentően érdekel, hogy érdemes lenne-e találkozni vele, tehát, hogy ne csak holmi szimpla barátkozás legyen az egészből, hanem ha van akár csak egy kicsi összhang is a két ember között, akkor komolyabban megpróbálnám, és találkoznék is vele olyan nagyon szívesen már! De nem tudom az ő korában lévő lányok gondolnának-e egy bő tíz évvel idősebb férfiúra komoly(abb)an (vagyis a későbbiekben akár szerelemmel is)?
Azért az ilyen lányoknál sok jobbat lehet találni 😁
Néhány azt hiszi,tök természetes jóval idősebb pasival összejönni. Mert ők érettek,pedig pont hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!