Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok, most miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, most miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy tetszik az egyik fiú barátom (lány vagyok). Egy baráti társaságban vagyunk benne. Régebben egyértelműen csak barátként kezelt, véletlen hallottam, hogy mondja valakinek, aki kérdezte, hogy mi van velünk, hogy jófejnek tart, de nem érzi a kémiát.... nem is foglalkoztam annnyit vele akkor. Nem vagyok vak, midnig is úgy gondoltam, hogy jól néz ki, de ennyi. De most, valahogy decemberben és januárban egyre több időt töltünk együtt. Nem találkoztunk úgy kettesben, hogy konkrétan ketten szerveztünk programot, de pl többször előfordult, hogy hiába voltunk társaágban, csak velem beszélgetett félrevonulva egész este. Kicsit olyan lelkizős estébe fordult a dolog. (tudom ez lehet baráti is simán) De előtte hiába voltunk társaságban, sosem volt ilyen figyelmes, vagy hogy csak simán ennyie egymásra hangolódtunk. Aztán amikor az egyik fiú barátjával eljárogattak kb heti rendszerességgel, elkezdett mindig írni, hogy menjek velük, úgy hogy a másik srác volt h nem is tudta, hogy meg vagyok hívva. Tehát, hogy neki jutottam eszébe, és nem nagy társasági programot szerveztek. ezt szeretném kinyögni. Soha nem szokott írni senkinek fb-on csak úgy hogy milyen a napja pl, mert inkább találkozik a barátaival. Erre egyik nap egyszercsak rám írt, hogy milyen rossz napja volt. Jól esett, de meglepődtem, hogy mi történik. Meg mostanában nem húzódik el ha össze érünk véletlen. Multkor tett egy megjegyzést, hogy mennyire szereti amikor kétértelműen fogalmazok meg valamit. Bocsánat, tudom, hogy borzasztóan gyerekesen hangzik ez az egész, de egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy a barátságunk mélyül el, vagy esetleg kezd másképp gondolni rám? Az a baj, hogy én nagyon beleestem, nem szeretném elrontani. Olyan klasszikus fiú, aki szeret udvarolni egy lánynak, ha tetszik neki valaki, nem akarom lerohanni semmivel. Köszi a segítséget

2018. febr. 9. 20:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Jó lenne tudni,hogy hány évesek vagytok? És,hogy volt-e komoly kapcsolatotok már?

Mert őszinte leszel,szerintem egy talpraesett férfi ha akar valamit akkor tesz érte,és kaosz olyan jelet ami egyértelmű.

De egy "kisfiú" aki még csak bontogatja szárnyait,lehet, hogy nem mer egyből úgy közeledni.

Viszont szerintem minden korosztályra igaz,hogy

1. Amikor az alkalom engedi akkor küldj neki egyértelmű jeleket.

2. Ezután pesig várd meg,hogy Ő mondja ki/tegyen olyat ami kezdeményezésnek minősül.

Tudom,hogy nehéz,de türelem. Annál édesebb lesz majd a gyümölcse. ;-)

(De véleményem szerint egy férfinál az is jelent valamit ha egész este csak rád koncentrál)

Drukkolok nektek.

2018. febr. 9. 20:26
 2/12 A kérdező kommentje:
mind a ketten 23 évesek vagyunk, neki egy 2 és fél éves kapcsolata volt, nekem meg egy 4 éves. Igen, ez tűnt fel nekem is elsőre, hogy egyszercsak ennyire rám figyelt, és érdekelte is amit mondok. előtte mindig csak néhány mondtra álltunk le dumálni amikor társaságban találkoztunk.
2018. febr. 9. 20:35
 3/12 A kérdező kommentje:
lehet, hogy ő maga sem hiszi el, hogy mondjuk megváltozik rólam a véleménye? de mondjuk még nem láttam udvarolni, nem tudom mennyire biztonsági játékos, vagy töketlen -e mert mind a ketten szinglik voltunk már amikor találkoztunk.
2018. febr. 9. 20:37
 4/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Szerintem lehet ebből valami. De ha nagyon odavagy akkor csinálj valami "kicsit" félreérthető dolgot,amit még ki lehet magyarázni,hogy ha nem veszi a lapot. De ha kapnaz alkalmon akkor meg tudod,hogy hányadán álltok. Gondolom itt most egy mondjuk kétes érintésre vagy ilyesmi.
2018. febr. 9. 20:47
 5/12 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat :), lehet megpróbálok valamit majd. jövő héten úgy is megyünk mind a ketten egy szülinapa. ott talán pár sör után elég laza lesz a hangulat :)
2018. febr. 9. 20:54
 6/12 anonim ***** válasza:

Pont ezt akartam írni,hogy bután hangzik,de azalkohol bátorít és tulajdonképp ki is magyarázható. :D

Azért ha van kedved majd megírhatnád,hogy mi lett. :D

2018. febr. 10. 19:59
 7/12 A kérdező kommentje:
oké, persze :), nagyon izgulok, hogy meg lesz e "kémia" köztünk, vagy nem...
2018. febr. 11. 03:19
 8/12 A kérdező kommentje:
szia, szóval semmi különös nem volt. Mondjuk nem is próblákoztam, mert mindenki egy ingyen itallal köszöntött a szülinapomon, és nem gondoltam jó ötletnek, hogy a kis kordinálatlan mozdulataimmal most nagyon sikeres lennék nála. egy olyan momentum volt, hogy ő meg egy haverja között álltam, beszélgettünk, és a másik srác megőróbálta kikapcsolni a melltartómat pulcsin ekresztül, mert valamiért viccesnek gondolták, és akkor ő is taperolt ott egy kört... én meg mondtam nekik, hogy akkor álljnak le, mert szerintem ezt csak a pia miatt csinálják. na mind1. ennyi volt a nagy akciója... vasárnap megyünk kirándulni kb 6-7-en együtt, ennyi.
2018. febr. 17. 11:52
 9/12 A kérdező kommentje:
Update: nem megyünk kirándulni. Lemondták.
2018. febr. 17. 21:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Menjetek moziba :)
2018. febr. 18. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!