Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mire gondoltok ha a fiú így viselkedik az első randin?
Nem közeledik, nem dícséri a lány külsejét. Biliárdozás közben a lány direkt útban marad, h a fiú hozzáérjen, de a fiú minden alkalommal elkerűlte az érintkezést. A lány símogatta a kezét és megjegyezte, h milyen selymes és oda nyújtotta a fiúnak, h símogassa meg, de a fiú csak a két újhegye végével "símogatott" a lány kezén kettőt. Semmi kéz megfogása, ölelkezés, csók meg főleg nem. Búcsúzásnál 2 puszi. Netes ismerkedés volt és a lány eléggé erős testalkatú kb 30 kiló felesleg és a képeiről ez nem igazán derűl ki.
Ezek után mit tennétek a lány helyében?
"a lány eléggé erős testalkatú kb 30 kiló felesleg és a képeiről ez nem igazán derűl ki"
Eric Cartman sem kövér csak erős csontú.
Viccen kívül :D, hát engem nagyon lehangolna, ha a képein nem látszana, hogy túlsúlyos csak élőben derülne ki, hogy totál más mint amire számítok. Ezért se ismerkedj neten, mert a legtöbb ember baromira nem azt a benyomást kelti élőben mint a képei alapján.
Arra gondolok, hogy annak a fiúnak másodlagos a lány személyisége.
Mit tennék? Kapásból akkor képen röhögtem volna a fickót, amint éreztette volna az ellenszenvét velem szemben - és hidd el, ez elég egyértelmű volt.
Persze, tud kellemetlen lenni, ha az ember mást kap, mint amire számított, de a férfiak többsége Képtelen túllépni a külsőségeken. A nők személyisége csak plusz, csak bónusz. Ha kövér a hölgy, máshogy bánnak vele, mint egy átlagos vagy vékony testalkatúval. Kettős mérce. Ráadásul többszörösen bizonyított - szóval aki szeretne veszekedni, ne, ott a Google, használja, jó szolgálatot fog tenni.
Kérj teljes alakos fotót, webkamerázz, csupán ezért elásni a netes ismerkedést elég gyengusz.
A lány helyében a valóságnak megfelelő fotót töltenék fel.
Milyen képek voltak fent róla? Ha egész alakos, akkor azon látszania kellett hogy van súlyfeleslege, és szerintem ennyinél már az arcon is látszik, de mindegy.
Én nyilván nem keresném a férfit többet, mert nem jöttem be neki. Én az ilyen viselkedésből nem tudnék mást leszűrni. Legalábbis akinek bejöttem, az nem így bánt velem az első randin.
Elolvastam, de én nem (a scholarral sem) találtam olyan tanulmányt, ami ne lehetett volna kifogásolható...
:(((
#7 Nem próbálkoztál eléggé. :((((
Nem is izgat téged a téma. Mindössze a saját igazad akarod bizonyítani. Mondd, miért kekeckedsz velem? Nem is, nem, várj, jobb kérdés. Miért nem akarod elfogadni a tényt, hogy a kövér embereket (főleg a kövér nőket) nem kevés hátrányos megkülönböztetés éri?
Azt írtad bizonyított. Én csak erre reagáltam. :(((((((
De feltételeztem, hogy igazad van és ezért tudsz ilyen nagyvonalúan a google-re hivatkozni. Persze azóta sem látok semmilyen hivatkozott tanulmányt (még egy :(((((((( )
Persze mondhattad volna azt is, hogy a te egyéni mintavételed alapján van bizonyítva és akkor senki sem kötne beléd :) -> :)))))
9, Juj, de jól tudsz guilt tripelni! De ez nem szép dolog ám. :(((
De nem vagyok a kiskutyád, hogy helyetted végezzem el a feladatot. Tényleg, komolyan, most gúny nélkül: ha érdekel, keress, olvass, ásd bele magad.
Ismét csúnya taktikát használsz. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!