Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti mire gondoltok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mire gondoltok ha a fiú így viselkedik az első randin?

Figyelt kérdés

Nem közeledik, nem dícséri a lány külsejét. Biliárdozás közben a lány direkt útban marad, h a fiú hozzáérjen, de a fiú minden alkalommal elkerűlte az érintkezést. A lány símogatta a kezét és megjegyezte, h milyen selymes és oda nyújtotta a fiúnak, h símogassa meg, de a fiú csak a két újhegye végével "símogatott" a lány kezén kettőt. Semmi kéz megfogása, ölelkezés, csók meg főleg nem. Búcsúzásnál 2 puszi. Netes ismerkedés volt és a lány eléggé erős testalkatú kb 30 kiló felesleg és a képeiről ez nem igazán derűl ki.

Ezek után mit tennétek a lány helyében?

2015. okt. 29. 19:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"a lány eléggé erős testalkatú kb 30 kiló felesleg és a képeiről ez nem igazán derűl ki"

Visítva röhögök!!!!!! XD

2015. okt. 29. 22:15
 22/27 anonim ***** válasza:

Nem azért, hogy rajtad röhögjek, csak... :DDD

Nem értem, tényleg nem. A ~tudományos kutatás~, amiért oly' bőszen nyávogsz, az ilyen emberek tapasztalatain alapul - ilyen embereket pedig bárhol, bármikor találsz neten, értsd, olvashatod a vívódásaikat, a véleményeiket, életük mozzanatait, így az őket ért megkülönböztetésről Biztos találnál valamit (ha valóban keresnél).

Vagy mit vársz? Tudósokat kitömködött jelmezben? (Fun fact: van videó hasonló esetről, sőt, a kérdező esetéről is). Komolyan nem értem, milyen ~tudományos kutatást~ vársz, amit te ne tehetnél meg neten jó kulcsszavakat használva? Mindkettő azon alapulna, milyen tapasztalataik vannak a kövér embereknek - csak az egyiket kutatók jegyezték le, a másikat ők maguk. :DDD

2015. okt. 29. 22:19
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

Szóval ennek a tömegnek a beszámolói alapján van a jelenség "többszörösen bizonyítva" (nem is kérdezem, hol szerezted a több százezer ember tapasztalatát és mint ilyen minőségében mennyire is vehető komolyan)?

Nem gondolom, hogy ne történhetett volna több százezer ilyen sérelem, de ez szerinted hol bizonyít téged? Attól, hogy több százezer fehér ember gyűlöl más fehér embereket (ami jelenleg igaz), nem válik általános igazsággá, hogy a fehérek utálják a fehéreket. Tehát a fentiek nem teszik ezt egy általános érvényű igazsággá és még csak egy jelenleg alkalmazható igazsággá sem.

Én sem akarok röhögni rajtad (tudom, hogy ugyanaz a személy vagy, csak két posztban írtál - még mindig bizonyítás nélkül), sőt inkább lassan sírnom kell, hogy nem érted mi bajom. Azt, hogy "Ha kövér a hölgy, máshogy bánnak vele, mint egy átlagos vagy vékony testalkatúval. Kettős mérce. Ráadásul többszörösen bizonyított" nem csak úgy (sőt, INKÁBB NEM ÚGY) kell bizonyítani, hogy megkérdezed az érintett túlsúlyos felet. Hanem a túloldalról közelítesz és a túloldalon is egy a valóságot elég jól jellemző nagyszámú mintával próbálod megvizsgálni. Persze, mindenki látott már olyan videót, ahol visszautasítanak egy kitömött, maszkírozott hölgyet a 20-30 körüli jól szituált fehér emberek, akik egyébként mind adott település lakosai. Ez minden csak nem bizonyítás, de az érzelmekre biztosan hat.

2015. okt. 29. 22:29
 24/27 anonim ***** válasza:
50%

#23 "Attól, hogy több százezer fehér ember gyűlöl más fehér embereket (ami jelenleg igaz), nem válik általános igazsággá, hogy a fehérek utálják a fehéreket."

Homofóbia. Nemzeti hovatartozáson alapuló gyűlölet. Nőgyűlölet. Vallási hovatartozáson alapuló gyűlölet. Transzfóbia. Társadalmi rangon alapuló gyűlölet. Soroljam még mennyire nincs igazad?

Ajvé. Te nem akarod felfogni, amit mondani szeretnék. Akkor játszunk. Kérdezek: szerinted a munkáltató kit fog előbb felvenni egy iradoai, pincér, orvosi, stb posztra? Egy kövér, vagy ha nem is vékony, de átlagos testalkatú embert? Kinek fogja előbb mondani az orvos különösebb vizsgálat nélkül, hogy fogyjon le és majd rendbe jön/ezután vizsgálja csak meg? Melyik testalkat másolatának próbabájaival vannak tele a ruhaüzletek? Melyik testalkatú ember van többségben a filmekben? Kit bélyegeznek előbb lusta disznónak? Ki kap előbb fizetés emelést? Melyik nőt veszik előbb föl állásinterjúra? Kinek a testalkatán viccelődnek a humoristák döntő többségben? ...Nem érted vagy nem Akarod megérteni?

2015. okt. 29. 22:44
 25/27 anonim ***** válasza:

Attól, hogy te nem akarsz tudomás szerezni ezekről, ezek létező, kézzel fogható dolgok.

Nyilván te elég privilegizált vagy ahhoz, hogy ezeket kétségbe vonhasd.

2015. okt. 29. 22:46
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

Én feladtam. Remélem nem végzel tudományos tevékenységet, bár nekem olyan mindegy.

Mindenben igazad van, gratulálok, nyertél.

Nem írok már többet.

2015. okt. 29. 23:42
 27/27 anonim ***** válasza:
Nekem ez úgy jön le, hogy élőben csalódott a lány külsejében és már nem érdekli őt. De mivel nem akart budkó lenni, így ha már egyszer randira hívott, ott volt...de ennyi. Nem hiszem, hogy akarna bármit is.
2015. okt. 30. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!