Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti mire gondoltok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mire gondoltok ha a fiú így viselkedik az első randin?

Figyelt kérdés

Nem közeledik, nem dícséri a lány külsejét. Biliárdozás közben a lány direkt útban marad, h a fiú hozzáérjen, de a fiú minden alkalommal elkerűlte az érintkezést. A lány símogatta a kezét és megjegyezte, h milyen selymes és oda nyújtotta a fiúnak, h símogassa meg, de a fiú csak a két újhegye végével "símogatott" a lány kezén kettőt. Semmi kéz megfogása, ölelkezés, csók meg főleg nem. Búcsúzásnál 2 puszi. Netes ismerkedés volt és a lány eléggé erős testalkatú kb 30 kiló felesleg és a képeiről ez nem igazán derűl ki.

Ezek után mit tennétek a lány helyében?

2015. okt. 29. 19:54
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Nah kedves emberek!

1, Engem nem illet meg az, hogy tudjam, hogy hogyan néz ki az akivel találkozni fogok? Nem volt olyan kép amin látszódott volna. Nagyon ügyesen lehet csalni a képekkel.

2, Imádtam a lányt és még mindíg imádom, de arról nem én tehetek, hogy nem vonz.

3, Akik nem mutatják meg magukat teljes egészében és "csalnak" itt-ott azok ne lepődjenek meg a pofára esésen. Én sem photoshoppoltam magamnak nagyobb bicepszeket...

2015. okt. 29. 21:18
 12/27 anonim ***** válasza:
39%
Mit gondolsz, kérdező, miért nem láttál róla teljes alakos képet? Pont a magad fajták miatt. Állítod, imádtad/imádod a lányt, mégis.. nézd, mit műveltél.
2015. okt. 29. 21:22
 13/27 anonim ***** válasza:
53%

Te vagy az aki éppen ezt teszi.

Azt állítod, bármilyen bizonyíték vagy hivatkozás nélkül, hogy ... aki nem hiszi el, az keressen rá, guglizza ki.

Nem talált semit a guglival? Nem kereste eléggé.

És ne viccelődj, hogy te ilyesmi bizonyításokra gondolsz (amivel egyébként több probléma is van) :

(nem a témához kapcsolódik, de jellegét tekintve ugyanúgy használhatatlan és rossz, ellenben legalább nagy nézettséget hoz, pláne ha közli egy viszonylag olvasott felület)

[link]

Ez nagyon távol áll a bizonyítástól.

Az, hogy guglizzak rá és ha nem találok elfogadható tanulmányt, akkor az én hibám, nem téged támaszt alá. Bocs. :/

2015. okt. 29. 21:24
 14/27 anonim ***** válasza:
53%

Hogyne, én. :)

Te komolyan azon vitázol velem, hogy éri-e a kövéreket hátrányos megkülönböztetés...? ..És te erre nem találtál tanulmányt...?

2015. okt. 29. 21:30
 15/27 anonim ***** válasza:
84%
Nyilvánvaló, mire gondolnék: a pasinak nem jött be a nő a személyes találkozáskor. Azért 30 kg túlsúly nem kevés, elég taszító lehet, tunya életmód következménye, 15 kg még elmegy, na de 20-30... Nyilván csalódott volt, ha mást látott a képeken, nem volt meg a kémia. Ha nincs meg a kémia, mért dicsérgetné a külsőt?
2015. okt. 29. 21:30
 16/27 anonim ***** válasza:
23%

"többszörösen bizonyított"

Én ezzel vitatkozom. Senki nem vitatkozhat azzal, amit te magad megélsz, azzal nem is próbálnék.

A problémám az, hogy te olyanokat mondasz, hogy ez tény és bizonyított, mikor ez messze nincs így. Eltekintve rendkívül sok mellékes dologtól is (mintanagyság; kiválasztás; az, hogy mennyire elfogadható az eredménye egy Ausztráliában végzett kísérletnek Magyarország esetében) vannak még bőven problémák az ilyen "tanulmányokkal". Én tényleg nem tudok ilyenről és ha te igen, akkor szívesen olvasnám. Ellenben te a google mögé bújsz, ha pedig én nem találok semmit, akkor én nem kerestem eléggé.

Semmi baj azzal, hogy te ezt éled meg. De kérlek, hogy ne állítsd, hogy ez bizonyított.

2015. okt. 29. 21:38
 17/27 anonim ***** válasza:

#16 Folytatása:

Ne érts félre, ha tudod bizonyítani, akkor állíthatsz ilyet! De most épp nem úgy néz ki, hogy tudod.

2015. okt. 29. 21:39
 18/27 anonim ***** válasza:
48%

#16 Egyértelmű, mivel szívesen viselem a témát, a szóban forgó emberek közé kell tartoznom. Fuckboi logic at it's finest.

A logikádat követve a heterók, akik LMBT pártiak, valójában mind melegek. Mindketten tudjuk, hogy ez nincs így - szóval, hogy értsd, attól, hogy én itt kardoskodok erről, nem azt jelenti, hogy kövér vagyok. De ez tényleg, valóban lényegtelen. Hiszen nem attól függ a komment értéke, milyen testalkata van valakinek. Ezt tartsd észben.

Nem, a probléma az, hogy képtelen vagy tényeknek utána nézni arra hivatkozva, hogy "te nem találtál ilyeneket". De ettől a tény tény marad, csak te vagy -meglepően- szerencsétlen a felkutatásukban.

Nem akarom elhinni, hogy Nem Találtál semmilyen cikket, videót, bejegyzést, akár dalszöveget, bármit arról, hogy a kövéreket éri diszkrimináció. Tényleg azt hiszed, hogy kettőnk közül én vagy itt a hülye?

2015. okt. 29. 21:51
 19/27 anonim ***** válasza:
0%

Én elfogadom, hogy szerencsétlen vagyok, ha ez azt jelenti, hogy végre mutatsz is egy tudományos munkát ami sikeresen és minden kétséget kizáróan "bizonyítja"/alátámasztja amit mondasz.

Addig gépelhetsz még nyugodtan, de te kezdted egy olyan állítással ("többszörösen bizonyított") amihez nem mellékeltél sem bizonyítást, sem hivatkozást.

2015. okt. 29. 22:00
 20/27 anonim ***** válasza:

Kérdés. Csak úgy. Mire fel tudományos (óh, nem, szerzek neked, nem arról van szó, hogy nincs)? Miért nem elégszik meg a csöpp lelked több százezer ember tapasztalataival? Mert hogy nem egy-két random ürgéről beszélünk, elég sokan a szóban forgó kategóriába tartoznak. Az ő tapasztalataik, sérelmeik, véleményük miért ér kevesebbet, miért nem elég?

Kedélyes kíváncsisággal kérdem.

2015. okt. 29. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!