Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy pasi így viselkedik?
Huszonéves srácról van szó.
Ismerkedésnél direkt "trollkodásból" nem lép, akkor se, ha akar és tudja hogy a lány akarja, pl nem csókolja meg a csajt csak azért se, inkább húzza az agyát (pl "inkább tévézzünk", és végignézeti a csajjal xy srozat egy részét akkor is, ha látja a lányon hogy "szenved" és mást akar)
Kapcsolatban minden csókot elviccel, szexet szinte soha nem kezdeményez, ha a lány rámászik akkor néha belemegy, de akkor is az elején eljátssza, hogy alszik (becsukja a szemét, összegömbölyödik és hangosan horkol)
Szerintetek ezek pozitív/vicces dolgok? Vagy irritálóak?
Egy ideig poén, utána már elgondolkodnék...
Én alapból nem is kezdeményeznék semmilyen téren. Neén hódítsam már meg a vadászt könyörgöm! :D
Pfff...
Nekem ez elsőre se lenne humoros. Egy csók nem vicc, az a szerelemről és a szenvedélyről szól, lehet vad, gyengéd, romantikus, stb. Na de vicces?!
A szex részéig így el se jutnánk, de tegyük fel, hogy...
Nekem tuti nem kell olyan pasi, aki kéreti magát, nem kezdeményez, és nem mutatja ki, hogy kíván.
Igen rövid idő alatt betelne a pohár.
Az egész amit leírtál, rettentő irritáló, éretlen és aszexuális személyre utal. Kapcsolatra alkalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!