Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret vagy sem? Miért viselkedik így?
Van egy fiú, 2 éve ismerjük egymást,3 hete járunk. Én nagyon szeretem, de nem tudom eldönteni, ő mit is érez igazából.
Az egyik az hogy néha úgy érzem, nem vesz komolyan. PL. aggódik amiatt, hogy cigizem, mindig mondja, milyen egészségtelen, tegyem le, nem akarja hogy bajom legyen, de mikor meg múltkor elájultam, azt 2 mondatban lerendezte és kvázi elviccelte.
Élőben sokszor ölelget, simogat, de legalább annyi idő telik ez azzal, hogy taperol, fogdos (le még nem feküdtünk egymással). Facen valamikor keres, valamikor (pl ma) egy árva szót sem ír, nem is hív fel. Ha írunk is, sokszor inkább az a téma, hogy milyen jó a fenekem, meg a melleim, küldjek képet, sokkal kevesebbet beszélünk arról hogy pl mik a terveink a jövőre nézve, vagy egyszerűen csak hogy mi a helyzet a másikkal otthon vagy a munkahelyen.
Nem tudok kiigazodni rajta...hol ilyen hol olyan.
19L
Nem mesélt a nem komoly kapcsolatairól, annyit mondott csak hogy nem igazán volt neki, mert a komoly híve.
Az a baj, hogy sehogy sem tudok dönteni, mert néha tényleg úgy érzem hogy imád, ahogy csókol, megölel, magához húz séta közben, a hajamat/arcomat simogatja, vagy mikor múltkor összefutottunk egy barátnőmmel, és együtt vártuk vele a buszát, leültünk, akkor is bújt hozzám, fogta közben a kezem....
Csak ez bizonytalanít el, hogy fontosabbnak érzem nála a testiséget, facen is pl mikor múltkor írtam neki, hogy mennyire hiányzik az ölelése, azt válaszolta rá hogy neki pedig a popsim hiányzik. Vagy hogy félvállról vette hogy összeestem, más dolgok miatt meg félt....
Fogalmam sincs, mit higgyek.
Hát szerintem három hét alatt ne is várd, hogy igaz szerelemmel szeressen... :) Szerintem aki mást állít, az mellébeszél, vagy összekeveri a szerelmet a testi vággyal, ami szép szavak mögé van álcázva.
Nekem ez az idő még nagyon kevésnek tűnik, és jóhogy csak a testedre tud gondolni, ha még le sem feküdtetek. Van valami olyan mondás, hogy a nőnek szerelem kell a szexhez, a férfinak meg szex kell a szerelemhez. Én ebben már jobban hiszek, majd kialakul az, nem kell erőltetni. Ha már felvállal, az jó jel, az már kevésbé jó, hogy csak a seggedről tud beszélni, és annyit sem nyög ki, hogy amúgy mizu, de nézd a jó oldalát, legalább nem köntörfalaz. Ha 3 éve még csak nem is szexelt, vagy csak hébe-hóba, akkor biztos ki van már éhezve.
Arra persze vigyáznod kell, hogy mennyire lehet benne megbízni. Hiszen nem tudhatod, hogy ő nem-e úgy gondolja továbbra is, hogy ő szingli, veled csak "elvan". A pasik néha elsiklanak az ilyenek fölött. ^^ Én a helyedben ezt a részt tenném egyértelművé, még szex előtt persze.
22L
Felvállal mások előtt, ezzel nincs probléma.:)
És persze, megértem én hogy ki van már éhezve, de azért, vehetne picit komolyabban is. Egyenlőre azt hiszem várok még egy picit, hogy alakulunk-e valamerre vagy sem.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!