Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret vagy nem? Miért viselkedik így? Miért hallgatak? Szereti a másik lányt?
hallgatag
Szerintem még érez valamit a csaj iránt, de ez nem jelenti azt, hogy veled ne tudna továbblépni. A legjobb, ha ezt veled beszéled meg, mivel nagyon nem mindegy, hogy mi lenne rá a válasza.
Szia!
Először is elmondanám, hogy teljesen átérzem a problémád, hiszen hasonló cipőben jártam már én is. Ugyan ezek a "tünetek" voltak, csak sajnos nálunk fél év után derült ki. Ugyan így furcsán viselkedett, sőt ingerült volt velem, és távolságtartó. És egyik nap csak úgy kijött belőle: "Én még mindig az Andit szeretem, sajnálom" És akkor szakított velem. Fél évig egy másik lány árnyékában éltem. És én már szerettem azt a fiút! Nagyon nehéz volt túltennem magam rajta. Sajnos a későbbiekben sokszor visszaköszönt ez a fiú az életemben, és mivel szerettem, hagytam. Most már azt mondom hiba volt, mert ámításba éltem, mind a 3 év alatt (mert annyi lett belőle) Se veled, se nélküled kapcsolatban éltünk. A srác mindig kidobott, ha épp úgy érezte "szabadságra" van szüksége. A lényeg a lényeg, szerintem a Te esetedben is ez a baj. Nem elég, ha a facebook-on tudok beszélgetni. Te egy ember vagy, nem egy gép, veled személyesen kell, hogy tudjon beszélgetni, nevetni, bármit csinálni, ha igazán érdekled! Vagy megpróbálsz beszélni vele erről, és elmondod, hogy ez bánt téged, és rosszul esik, és, ha igazán fontos vagy neki, változtatni fog. Vagy, elhatározod, hogy elengeded, és ha szüksége van Rád, akkor vissza fog találni hozzád! Ha pedig nem! Akkor a kételyeid beigazolódtak, és még nem Te vagy az az igazán fontos lány az életében! Remélem tudtam kicsit segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!