Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik nap kedves, másik nap rideg. Pedig nem vesztünk össze miért viselkedik így velem? Aztán megint kedves, majd megint rideg.
Figyelt kérdés
2009. szept. 13. 09:31
1/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy rád unt egy kicsit? De azért néha rájön, hogy fontos vagy neki, csak lehet, hogy már néha un téged valamiért :S
2/4 anonim válasza:
hát nálam hangulatfüggő hoyg beszélek másokkal
és elégé gyakran valtozik a hangulatom szerintem vele is vhogy így van
3/4 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy nagyon fáradt, azért nem szól hozzád olyan szépen. Fontos lenne azt tudni, hogy mit jelent az pontosan, hogy "rideg". Egyszerűen csak nem olyan kedves a hangszíne, nem becéz annyit, vagy bántón beszél veled? Ha az előbbi, akkor az fáradtság miatt lehet. Én még arra gondolnék, hogy tán túl sok időt töltötök együtt, és amikor ő inkább vágyna egy kis egyedüllétre, akkor ridegebb. Próbáld megkérdezni tőle, mi az oka ezeknek a váltásoknak. Ha valami gondja van, vagy nincs jó passzban, de a ridegség nem sértő beszédet jelent, akkor az tolerálható. Vagy ha kicsit több szabadságra vágyna, azt is lehet úgy alakítani. De fontos lenne tudni, mi az ok, beszéljetek róla.
4/4 A kérdező kommentje:
Most ott tartunk hogy nem jelentkezik napok óta, azt mondta egyedül akar lenni.A ridegséget úgy értettem,hogy amiket mond bántó,nem törődik velem olyankor máskor meg nagyon kedves.Most odáig fajult hogy szünet van.Persze úgy könnyű egyedül lenni,hogy közben tudja hogy itt vagyok és elérhet...de ha berágnák akkor lehet rögtön nem akarna egyedül lenni tovább...
2009. szept. 25. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!