Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En nem tudom, hogy most mit csinaljak, egyik nap ugy viselkedik, mintha tobbet akarna, masik nap pedig nem. En tobbet szeretnek, mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel 3 eve osztalytarsak vagyunk, es egy fel eve egyre tobbet kezdtunk beszelgetni, es most ott vagyunk, hogy egy kicsivel mintha tobb is lenne. Azt mondta, hogy tobbet erez o is, mint baratsagot, de meg nem tudja, hogy mit kezdjen vele.2010. jan. 31. 16:59
1/3 anonim válasza:
de hova lett a lettek az ekezetek?
2/3 anonim válasza:
Kedves előző válaszoló, külföldi billentyűzetről még életedben nem hallottál?
Lehet, hogy csak tétovázik, próbáld segíteni a döntését, adj neki jeleket, vagy mit tudom én.
3/3 anonim válasza:
fontos lenne megkérdezned mit gondol erről, majd mond el neki is a véleményedet ogy számodra ő nem közömbös, ne játsszon az érzelmeiddel! --Chocky--
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!