Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mibol lehet rajonni ha bejovok egy lanynak? Hogy viselkedik ilyenkor?
Nagyjabol egyetertek a kettes valaszoloval, abban, hogy ez kb semmit nem jelent tetszel neki, mint ember. De semmi tobb. Ha megismersz egy lanyt, mar az eljetol, ereztesd, hogy te nem a meleg jobarat szeretnel lenni, en mar 2-3 mondatban elsutok egy bokot. En nem igazan hiszek ebben, a honapokig, evekig kutyaba lemegyek, hazudok a csajoknak, hogy nem akarok semmit, s mikor a lany is ugy gondolja, s mar megismert osszejovunk. Ha be kerulsz a barat-zonaba onnan nincs visszaut, s mindez azert, mert nem voltal az elejetol oszinte, a szandekaiddal kapcsolatban. Minel hamarabb deritsd ki, van-e baratja. Pl igy a baratod nagyon szerencses, mert kifejezetten intelligens vagy az atlaghoz kepest. Ezt akarmelyik lanynak elsutheted. Mert erre tuti azt fogja valaszolni, igen igy van, vagy azt, ah nincs baratom. Ha kozvetlenul kerdezed meg, akkor ugyis hazudni fog rola, mivel, meg nem ismer. Ha kideritettef, hogy nincs baratja aznap mikor talalkoztok hivd el valahova. Pl. Jo fej vagy szivesen megismernelek kozelebbrol. Nincs kedved setalni Szombaton a Margit-szigeten? Ha ketszer kitalal valami indokot miert nem jo, akkor nem erdekled, s johet a kovetkezo lany.
En rengeteg lanyt hivtam el, akik nemet mondtak hanyagoltam, kettot kiveve, akik bar visszautasitottak, de tetszett a stilusok, jol elbeszelgettunk. De az mar az en dontesem nem mentem le kutyaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!