Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Viszonzatlan szerelem esetén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonzatlan szerelem esetén kapcsolatmegszakítás?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom ez jobb mint tovább "barátkozni". De a gyakorlatban ezt hogy lehet kivitelezni? Nem keresni, ez eddig oké bár nehéz. De ha ő keres meg? "Nem akarom a kapcsolatot tartani veled, ha nem szeretsz"? Ez elég bénán hangzik. Nem válaszolni és eltűnni meg elég sumákság.
2018. ápr. 1. 15:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Pedig megírod, és eltűnsz. Mindig kínlódás lesz, amíg tudsz róla.(az is, hogy nem, de ez van)
2018. ápr. 1. 15:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kulturáltan lezárod: ne haragudj, de nem tudok a barátod lenni. Ha máshogy is tudsz rám nézni, nem csak mint barát, akkor keress meg. Barátként viszont nem szeretném tartani a kapcsolatot veled.

Oszt elköszönsz. Ez egyenes, korrekt és kész. Nem kell túlbonyolítani.

2018. ápr. 1. 15:52
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Érthető, hogy nem akarsz vele beszélni, ha ő nem akar semmit tőled, de ilyeneket inkább ne mondj.

Nem kell kezdeményezni kommunikációt. Ha ő keres, akkor meg finoman lerázni(pl. legtöbbször te fejezed be előbb a beszélgetést, ha ír, akkor nem válaszolsz azonnal vagy elolvasod, hogy lássa, hogy olvastad, de nem írsz vissza neki, csak később. Rövid egy-két szavas válaszokat adsz, amik azt sugallják, hogy nem érdekled őt. Ezek után vagy békén hagy vagy felkelted az érdeklődését.

2018. ápr. 1. 15:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne adj lehetőséget neki, hogy elérjen. Ha nem érdekled, akkor tök mindegy, hogy mit gondol, ha nem ér el. Minek kéne?
2018. ápr. 1. 17:21
 5/8 anonim ***** válasza:
53%
biztos, hogy ő sem akar többet?
2018. ápr. 1. 17:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Nézd, én voltam olyan hülye, hogy kétszer hívtam el randira egy kedves férfi ismerősöm. Azt hittem kíváncsi rám, nem csak elvisel.

Kétszer estem pofára. Utána hiába jött, hogy fontos vagyok neki, én már csak integettem neki annak a bizonyos vonat ablakából. Megszakadt a szívem, amikor elutasított, és rettentően fájt, amikor mintegy vésztartalék jutottam csak az eszébe, és annyi sem volt benne, hogy ha tényleg érzett is valamit irántam, akkor azt ne csak két sorban leírja, hanem a szemembe mondja.(még ha hazugság is)

Ezek után, ha keresném, vagy hagynám, hogy "játszunk" egymással, szerinted hasznunkra válna? Én megszerettem/kedveltem, de nem vagyok játékszer, akit talonban tartunk, és ha szükség van valakire akkor majd hívjuk, és mert remél majd ugrik első szóra.

Tilt és töröl, és felejteni.

2018. ápr. 1. 17:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Annál rosszabb nincs, mint úgy játszmázni, amit #3 ír, bármelyik oldalon is vagy ilyenkor. A #2 egy korrekt, egyenes válasz.
2018. ápr. 1. 19:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Mondd el az érzéseid. És hogy emiatt nem szeretnéd keresni. Meg fogja érteni. Attól még hiányozni fogsz neki.:) Neki rosszabb, ha nem tartjátok a kapcsolatot, neked meg fordítva. Patthelyzet. De legalább tudja meg az okát!
2018. ápr. 2. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!