Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te melyik kapcsolati formát kedveled, milyenre vágysz?
1. szimplán a szerelem érzésére, függetlenül (amolyan barátság extrákkal: barátok vagytok, többek, szeretitek egymást, szerelmesek vagytok, segítetek a másiknak, de mégse vágytok párkapcsolatra, mert ez így pont jó)
2. szexkapcsolatra
3. egyszerű párkapcsolatra, tart amíg tart, amíg szeretitek egymást, amíg jól megy minden (és nem félsz kilépni ha már nem működik)
4. házasságra, avagy “örökkön-örökké”
én nyitot vagyok az ismerkedesre hazassagra de nincs kivel
33f
Én egyedi eset vagyok: egyéjszakás kalandokat szeretem, de ha valamelyikből több alakul ki(elég szerelmes típus vagyok, könnyen belezúgok olyanba, aki szimpatikus, helyes, udvarias stb), akkor kapcsolatra is nyitott vagyok, de nem bírom, ha rámtelepszenek, kell a függetlenség.
21N
Most lesz vege egy hosszu kapcsolatomnak.
Most arra vagyom h legyen egy ferfi akivel amolyan baratsag extrakkal van. Vagy ahogy a tinik mondjak jarjunk. Nem osszekoltozes, egyutt de megis kulon.
Neha egyutt alvas, mozi, program, szex...
3,5 - 4 (N)
Komoly párkapcsolatra, amibe nem úgy megyünk, hogy tart ameddig tart, hanem tudatosan, a másik felet megismerve, és mellette döntve (azzal a joggal, hogy egyikünk sem fél kilépni, ha nagyon nem egyezünk). Ha egymáshoz valók vagyunk, akkor házasságot szeretnék.
1-3, attól függően, hogy mennyire illünk össze és másiknak mik az igényei.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!