Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hiányzik nagyon. Keressem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik nagyon. Keressem vagy ne?

Figyelt kérdés
A velemenyetekre lenne szuksegem. Van egy lany, akivel tok jol kijottunk, minden a leheto legnagyobb rendben volt. Megbeszeltuk, hogy erettsegi utan meg kozelebb kerulhetunk egymashoz, es honapok ota beszelgettunk neten is es eloben is. Szerettuk egymast. Ereztem hogy o is szeret. Azonban ereztem mostanaban rajta hogy valami nem oke es a heten azt mondta, hogy csomo baja lett az eletben (iskola,csalad stb..) es hogy most mindenkit eltaszit magatol. Nagyon nehezen vettem tudomasul csomo ideig meg irogattam neki meg elmondtam szazszor hogy szeretem es nem akarom elvesziteni vegleg. Meg regebben mondta hogy sose akar o sem elvesziteni engem. Viszont most megvaltozott kicsit. Nem flegma meg egyutt erez velem de azt mondja most ebben az allapotban nem akar senkit. A kerdesem az lenne hogy irkaljak neki es probaljak meg beszelni vele vagy hagyjam beken hatha hianyzom neki es gondolkozik a dolgon. Nekem az masodik verzio az ami jobbnak tunik. Viszont rettentoen felek hogy igy azt hiszi mar nem erdkel o. Ja es mondtam is neki hogy ha akar akkor majd keressen. Nagyon hianyzik :(

2018. ápr. 1. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:

1) en beken hagynam (vegleg)

2) ha tenyleg annyira szeret akkor elmondana a problemait

(valoszinuleg masik ferfi a problema ezert nem mondja el, teged is megtart ha ezzel a masik ferfival nem jon ossze akkor ott leszel neki te)

2018. ápr. 1. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Voltam sajnos ilyen helyzetben, "nem akarok kapcsolatot mert sok a problémám a családban, depressziós vagyok", próbáltam mégis önteni belé a lelket, erre összejött mással...
2018. ápr. 1. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Hàt nekem ez sanszos hogy ő majd keres màst .Sztem ne keresd te már eleget tettél most neki kell ha érez vmit is .Attolfüggetlenül hogy csalàdi vagy egyéb gondjai vannak nem zárja ki annak a lehetőségét hogy a megoldásra törekedjen hogy tudjatok talizni legalább egy héten egyszer stb.
2018. ápr. 2. 14:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy kihunyt nàla a kezdeti làng .És nincs gerince a szemedbe mondani hogy ő màr nem érez semmit .
2018. ápr. 2. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!