Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hiányzik. Ne logikázzam túl,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik. Ne logikázzam túl, és keressem?

Figyelt kérdés

Én vagyok a lány.

Pár hónapos "se veled,se nélküled" után én le akartam zárni az egészet..mert úgy éreztem,csak szexre kellek neki.

Nem kapta meg ,amit akart,többször visszautasítottam...mondhatni vártam arra,hogy majd megváltozik és tud is engem komolyan venni,mert mint embert nagyon megkedveltem, és persze a vonzalom kölcsönös.

Tiltottam fb-ról is néhány napig,aztán feloldottam ,majd ő bejelölt újra és írt,hogy hiányzom neki.... nem írtam erre semmit,csak visszaigazoltam a jelölést, azóta 2 nap telt el.

Azért nem írtam neki semmit,mert közvetlen előtte én az érzelmeimről írtam neki,mielőtt kitöröltem ..és ő erre nem reagált semmit (nem is tudott volna akkor a tiltás miatt) ..de a lényeg,hogy nekem ez ilyen fura,hogy azt írja,hiányzok neki ,és nem fog elfelejteni nagy smiley-kkal..nekem ez olyan,mintha fölényben érezné magát,hogy én színt vallottam ő meg kénye kedve szerint keres. Azt hozzáteszem,hogy az elején ő jött az érzelmeivel,de akkor még nem tudtam elképzelni ,hogy igazak..és nem is jól reagáltam le....

Van az a mondás,hogy Ha hiányzik,keresd!

A férfi logika elvileg egyszerű...nem kell túlbonyolítani...Ezek alapján tényleg írhatnék neki,hogy hogy van vagy valami hasonlót. Mégis úgy érzem,ha én keresem,akkor azzal csak erősödik benne,hogy ő az aki kell nekem,és nem fog akkor továbbra sem világos lenni nekem,hogy tényleg érdeklem-e...

Már nem akarom megváltoztatni a kis dolgaimmal,nem akarom ,hogy másképp álljon hozzám,beláttam,hogy ennek nincs értelme,mert nem is lehet.

Annyit szeretnék,hogy tartsuk a kapcsolatot,ha már ilyen nehezen megy az elengedés,és benne lennék a szexkapcsolatban .

Távol áll tőlem az ilyesmi, de eddig a saját érzéseimmel mentem szembe,hogy el tudjam felejteni...És egyszerűen csak élvezni szeretném,ha együtt vagyunk ,nem bonyolítani.

Nem vagyok kezdeményezős típus...és szerintem ezt nem is gondolja rólam,hogy ebben benne lennék.

Ha a fentebb leírt a célom, mit tanácsoltok,mit tegyek?

s előre szeretném leírni,hogy tudom,valaki elítéli ezt ,és hogy ezzel magamnak teszek rosszat,mert szeretem s beérem ennyivel stb...de ha megkérhetlek titeket,az alapján javasoljatok,hogy mi a célom! :)

21L

2017. márc. 13. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagy ostobaságot készülsz elkövetni, de minthogy 21 éves kislány vagy, ez azért nem szokatlan.
2017. márc. 13. 18:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Addig húztad az agyát míg hátrányos "alkupozícióba" hoztad magad. Fogalmazd meg szépen mit szeretnél, azt pedig mond meg neki. Nyugi, csak a túl sok agyalásod teszi bonyolultabbá, mint amilyen.

30/f

2017. márc. 13. 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Van az a mondás, hogy ne regisztrálj Fosbukra. Minden ilyen és ehhez hasonló szánalom kimaradt az életemből eddig szerencsére. Szörnyű kezd lenni ez a társadalom...
2017. márc. 13. 18:25
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen,tudom, a sok túlagyalás...

Ha mégis várnék még,hátha ő ír előbb..akkor még egy nap belefér,nem de ?

Mert igazából kellemetlen,hogy egyikünk sem reagált a másikéra...és hogy írta,hogy hiányzom neki és nem tud elfelejteni,azért bennem van erősen,hogy akkor hát tessék bizonyítani ... aztán átgondolom,hogy ez nem ő,ő nem tud bizonyítani. úgyhogy vannak kételyeim ezzel..

2017. márc. 13. 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Ennek most komolyan mi értelme van???

Hiányzik?Szeretnél tőle valamit?

Akkor keresd meg és mond el neki ,hogy mit szeretnél.Ha akartok valamit egymástól akkor csináljátok.

Ha nem akar tőled lófa.s.z.t. se akkor pedig hagyd.Tiltsd le de örökre vagy ha bejelöl akkor ne jelölj vissza.

Ne legyetek már 5 évesek gyerekek,viselkedjetek felnőtt emberek módjára.Ne játszmázzatok...

Sok sikert.

2017. márc. 13. 20:20
 6/6 A kérdező kommentje:

Az a legfobb gond,hogy nem erti,mi a problemam,hogy en tobbet szeretnek vele talalkozni es nem csak szobara menni vele..mert ez nekem olyan mintha csak hasznalna...persze vonzodom hozza,de mwgis ez igy rossz .. Ezt elmondtam neki,de ugytesz mintha nem ertene,es kimagyarazza,hogy majd visz balba..sok a meloja stb.

Erzodik rajta,hogy nem akar kotodni,pedig mar 30,szeret fuggetlen lenni...ha nem igy lenne,akkor mar tett volna lepeseket komolyabban.

Igy hat hiaba jottem az erzelmeimmel....olyan mintha nem tudna befogadni.

Amit most szeretnek,hogy talalkozzunk,erezzuk jol magunkat,es elfogadom ,hogy o nem akar kapcsolatot ..kotodest.

Viszont megis vagyom arra,hogy o keressen elsosorban...es ne en ot.

O az a tipus,akinek kell a kihivas...velem volt is neki . Most hogy erzelmeim vannak,ez mar mas helyzet..

2017. márc. 13. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!