Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy bírjam ki hogy ne keresse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjam ki hogy ne keressem őt és elfelejtsem?

Figyelt kérdés
Azt hittem ő is szeret és akar engem mert az elején minden úgy alakult és kapcsolatnak tűnt a dolog közöttünk de most úgy látszik csak szexre kellettem neki. Mindig jól érezte magát velem és bármikor hívom átjön hozzám de látom hogy nem szeret úgy ahogy én őt. Azt hittem kapcsolat lesz belőle de sajnos tévedtem. Az utóbbi időben csak én írtam neki és én kerestem. Most 3 hete már hogy nem beszélünk. Megfogadtam ( mint kb. minden héten) hogy nem keresem és várok mikor keres engem ő. Próbálom terelni a gondolataimat, barátnőimmel eljárok bulizni. Ismerkedem de senki nem fog meg. Csak rá gondolok... minden este sírva fekszem és írni akarok neki. Nem bírom ki hogy ne találkozzunk. Múltkor már olyanokat mondtam egy barátnőmnek hogy nem érdekel ha játszik velem csak találkozunk, beszéljünk. Szükségem van rá. 3 éve próbálom elfelejteni.. Azóta megy ez az egész. Nem tudom mit tegyek. Soha nem lépek túl rajta
2016. máj. 17. 00:21
 1/5 anonim válasza:
Én 1,5 éve szenvedek, mint te. Szólj, ha tudsz vmi jó megoldást. :(
2016. máj. 17. 00:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is... :D Csak én sose találkoztam vele.
2016. máj. 17. 00:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ki akarsz kerülni ebből az állapotból akkor egyszer erősnek kell lenned és kibírni. Arra, hogy ne legyen rossz ne legyen fájó nem lehet mnit mondani, mert az elkerülhetetlen, idővel jobb lesz ha megtudod állni, hogy ne keresd és ne találkozzatok. Ha folyton beszélsz vele és találkoztok akkor valóban soha nem fogsz tudni túl lépni rajta.
2016. máj. 17. 02:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Kérdező, és mi van, ha ő ugyanezt mondja Rólad?

Lehet, inkább beszélgetnetek kéne, vagy informálódni az ismerősi köreiből.

Így csak totóztok(a többi válaszolóval) és elmegy az életetek.

Én is ugyanígy vagyok a párommal, és komolyan nem értem, miért csinálja, amit csinál.

Van egy csomó barátnője(ő a lány) akik tanácsokat, tippeket adnak neki, de sejtem mit, hogy hagyjon ott, de gondolom még szeret, mert néha megkeres.

Viszont amikor ő keres, én megörülök neki, és akkor ő tűnik el...

Ezért nem értem már komolyan.

Ha ott vagyok neki, akkor nem szeret, de ha nem, akkor meg szenved. Se vele, se nélküle...

2016. máj. 17. 05:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk is hasonló volt..egy egyetemre járunk összejöttünk pár hét erejéig mire kibökte részéről nem fog működni. Természetesen az egész félévben nem láttam annyit,miután passzolt..egyfolytában bámult,de nem volt benne annyi, hogy ezt személyesen is közölje, hogy bocsi nem működik kettőnk között. Aztán 1-2 hónappal később miután megismertem egy nagyon aranyos és kedves fiút,viszont sajnos kint tanul külföldön,de ezek ellenére is nagyon elbűvölt. A volt barátom, viszont pont akkor jött a képbe,aki iránt valljuk be még tápláltam gyenge érzelmeket :)

Nagyjából megbeszéltük,2 hét erejéig működött a dolog..de ekkor ugyanazt megcsinálta velem,szóval higyjétek el kár utánuk sírni.

Viszont azóta hazajött a srác,és egyszerűen lenyűgöző :) teljesen más. Pedig azt hittem a volt barátom lesz az igazi. Szóval türelem érezni fogjátok,ha valaki olyan jön a képbe és hogy az ex meg sem közelítheti, csak hát a szív...:) én is heteket bőgtem,de kell is. Csak legyetek nyitottak!! :)

2016. máj. 17. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!