Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze vagyok zavarodva és nem ismerek magamra. Mit tegyek hogy elfelejtsem?
Az utóbbi napokban zaklatott vagyok, alig tudok aludni, nehezen tudok koncentrálni és gyakran előfordul hogy elkalandoznak a gondolataim.
Három évvel ezelőtt megismertem két férfit akik jó barátok voltak. Az egyik férfi szerelmes lett belém, de én a másikat válaszottam akibe én voltam szerelmes és idővel kiderült hogy a vonzalom kölcsönös kettőnk között. Azóta is egy párt alkotunk. Közben a másik férfi is talált barátnőt, de a csalodóttsága és sértettsége megmaradt felénk. Gyűlől engem mert nem őt választottam. A barátját árulónak tartja mert velem van,lenézi mert nem olyan sikeres szakmailag és gazdag mint ő. Ennek hangot is adott a hátunk mögött az elmúlt években.
Vasárnap lesz az esküvője. Már hónapok óta tudtam hogy megnösül (valamikor)és a tudat nem zavart soha. Ezernyi alkalmam volt akkoriban hogy összejöjjek vele,de én nem akartam. Nem vonzodtam hozzá és sokaltam a 20 évnyi a korkülönbséget.
De már tíz napja (amióta tudom hogy vasárnap lesz az esküvő) teljesen össze vagyok zavarodva. Sokszor gondolok arra mi lett volna ha összejöttünk volna, mit csinálnánk, milyen életünk lenne. Nem ismerek magamra. Múlt hétvégén a barátnőimmel abba az étteremben ebédeltünk ahová ő is sűrűn jár.Amikor készülödtem azon járt az agyam hogy jól kell kinéznem, mert lehet összetalálkozunk véletlenül.Mintha bizonyítani akarnék neki. Ilyet évek óta nem éreztem. Az elmúlt három évben egyszer nem gondoltam ilyenre, hidegen hagyott még a puszta jelenléte is.
Nem szeretem, nem vagyok belé szerelmes. Mit tegyek hogy elfelejtsem és visszatérjek a régi kerékvágásba?
Felnőtt ember létére elég primitív módon viselkedik. Ezt olyan vonzónak találod?
Ezek az érzések nem arról a férfiról szólnak, hanem rólad és esetleg a jelenlegi kapcsolatodról, meg az abban megélt vagy meg nem élt vágyaidról, szükségleteidről. De erre a választ csakis te találhatod meg magadban.
Hiàba nem szereted, sérti a hiùsàgodat, hogy boldog és nem azzal telik az egész élete, hogy utànad sòvàrog, bùs magànyban leissza magàt minden nap a sârga földig, nem sír reggeltől estig, majd estétől reggelig, mìg élete napsugara le nem hanyatlik és termèszetes halàllal végelgyengülésben àt nem libben pihe-puha szàrnyakon a tùlvilàgra.
Ennyike.
#3 :D Ez vicces, de a kérdező legalább veszi a fáradtságot az önkritikára, talán nem az olyanokba kellene belekötni.
Vagy csak irigyli a házasságot magát?
Az is lehet, fene tudja.
:-)
Dehogy kötök bele, de evvan:-)
Igen, legalàbb nem magasztalja magàt a Kérdező, tudja a hibàit:-)
Az utóbbi három évben a hátunk mögött fűnek-fának elhordott minket. Pontosabban a barátját (barátomat) árulónak tartja mert össze mert jönni avval a nővel akit ő akart és kinézett magának. Nem képes megérteni hogy nekem nem tetszik és nem akartam tőle semmit. A viselkedésével egyébb gondok is voltak, de ezt most nem részletezem. Képtelen elfogadni hogy én mást választottam. Most avval probál "provokálni" hogy olyan ismerősnek dicsekedett avval amit vásárolt ( egy 120 m2 full extrásan berendezett lakást és egy 13 milliós autót)akivel közeli kapcsolatban vagyunk.
Az én barátom jelenleg nem tud ilyen vagyontárgyakat vásárolni, de ez nem változtat semmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!