Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek keressem meg újra? Hiányzik, de nincs bátorságom felvenni vele a kapcsolatot. Részletek lent.
Elég bonyolult a helyzet igazából. 2 éve vagyok együtt a barátommal, de nem igazán működik a kapcsolatunk. Úgy egy éve neten megismerkedtem egy sráccal, akivel egy ideig rendszeresen beszéltünk. Ő megértett engem és alakult is köztünk valami. Én viszont úgy éreztem, hogy nem akarom elhagyni a barátomat, ezért megszakítottam vele a kapcsolatot.
Azóta sokminden történt, de nem tudom elfelejteni őt. Van, hogy mindennap gondolok rá, hogy vajon jól van-e, milyen most az élete stb. Gondoltam rá, hogy újra felveszem vele a kapcsolatot, de nem tudom, hogy kíváncsi-e rám egyáltalán. Nincs bátorságom írni neki.
Mostanra eljutottam arra a pontra, hogy szakítani fogok, mert már nem bírom tovább, de NEM azért akarom megkeresni a srácot, hogy "pótolja" a barátomat, hanem mert tényleg ő maga hiányzik. Az se kell, hogy összejöjjünk, csak akár baráti szinten is.
Szerintetek próbáljam meg felvenni vele újra a kapcsolatot, vagy ez a hajó már elúszott és inkább ne "zaklassam", mert biztos elfelejtett már? 23/L
Mindenképp írj neki. Ha már továbblépett és nem érdekled annyira, szerintem azonnal kiderül. De az is benne van, hogy ő meg rád gondol, de nem ír, mert tudja, hogy van barátod és nem akar zavarni.
Írj neki, nincs veszteni valód.
1 Szakíts
2 Várj tisztázd az érzéseidet, miért van szüksége a srácra (csúnya dolog lelki szemétládát, pótlékot csinálni valakiből)
3 ha úgy érzed túl vagy a már exeden, és úgy érzed nem csak pótlék stb akkor keresd meg nyugodtan de tényleg tiszta lappal indulj ennyit mindig megérdemel a másik fél
Kedves 2. válaszoló!
Igazad van, hogy tényleg jó ötlet letisztázni előbb az érzéseimet.
Viszont én nem "lelki szemetesládának" használnám, azelőtt sem az volt.
Amíg nem szakítasz a pároddal, ezt a netes haverodat felejtsd el.
Majd utána keresd fel,és kezdeményezz találkozót.
Kedves Kérdező!
Én is ilyen helyzetben vagyok :D annyi csavarral hogy a netes sráccal megbeszéltük h többet nem keressük egymást ( már 4 szer eljátszottuk ezt 5 hónap alatt, de 1 hétnél tovább egyikse tartott) kivéve az utolsó ami 1 hónapig tartott. Iszonyatosan hiányzott így összejöttem egy másik fiúval, akit pótlékként használtam ( ő is engem hasonló indokok miatt). Aztán mivel mindig a netes srácra gondoltam, így szakítottam a sráccal. s nagy vivodások után ráírtam a netes srácra. Éreztem hogy nekem egyszerűen szükségem van a támogatására, arra hogy beszéljek arra hogy tanácsot adjon, hogy támogasson. S h én is ott lehessek mellette.
A netes srác mondta h én is iszonyatosan hiányoztam neki. csak tudott a pasimról, így nem írt, mert tudja h kinoznám. Ennek 3 hete azóta többet beszélünk mint előtte. Skypolunk mindennap, és beleszerettem. De még mennyire, az idő csak megerősítette a kapcsolatunkat. Bár nem tudom hogy mi lesz a fojtatás.. De ez az én gondom
Szóval írj rá, mert akkor mindig ott lesz a "mi lett volna ha.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!