Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Szünetet" tartunk. De nagyon hiányzik! Keressem?
Szüneteltetjük a kapcsolatunkat, de azért úgy tűnik hétvégenként találkozunk, csak kávézni meg beszélgetni.
Egy hete döntöttük ezt el (illetve ő), hétvégén találkoztunk, de semmi különös, most megint fogunk.
Azelőtt napi szinten mentek az sms-ek, a döntés után egy nappal is még, azóta semmi. Nagyon hiányzik. Gáz, ha én keresem, megkérdezem, hogy van, ilyesmi?
Én lány vagyok (bár ez gondolom kiderült), ő fiú.
Az esetek 100%-ában a szünet definíciója:
"Akarok mást/akarok szakítani, csak egyelőre még nem biztos, hogy kapásból át tudok menni máshova".
Gáz, szerintem. Ha a másik szünetet kér, annak vége. Ne fuss olyan szekér után, ami nem akar felvenni :|
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz...
Nem mellesleg nekem nem kellene olyan srác, aki szünetet kér... hiszen ha mást nem is, de egyet biztosan jelent: hogy nem tudja, engem akar-e!
És nem kellene olyan, akinek ennek az eldöntésére időre van szüksége!
Értem :(, köszönöm a válaszokat.
De akkor mi értelme van találkozni?
A múlt hétvégi találkozónkat, amikor megbeszéltük, írta, hogy annyira örülök és már úgy várom. Én komolyan nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!