Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, akiknek nincs párjuk! Nektek esténként nem hiányzik, hogy valaki átöleljen? Nem rossz úgy elaludni?
Figyelt kérdés
:(#egyedül_aludni_minden_kibszott_este
2014. okt. 19. 23:30
1/15 anonim válasza:
De hiányzik, de ezért nem fogok sírni.:D
2/15 anonim válasza:
De borzasztó volt.. :( Egészen addig, amíg nem találtam meg itt életem szerelmét!!! :$
El ne hidd..
3/15 anonim válasza:
Rossz,de próbálok nem gondolni erre.
5/15 anonim válasza:
Amióta megvettem asz új multiméterem, ami iszonyat drága volt, nem kell már senki más!
6/15 anonim válasza:
elég rossz érzés.Főleg friss szakítás után.:((((((
7/15 anonim válasza:
Annyira nem vészes, már hozzászoktam.
8/15 anonim válasza:
Én úgy imádok elaludni, amikor a lány buksija a mellkasmon van, és ő már korábban bekómál a ritmuss mozgása miatt a levegővételek által. :P
Kérdésre: dehogyis nem! De az idő nekem dolgozik :)
9/15 anonim válasza:
Hát, hogy őszinte legyek nem igazán, talán néha nem is bánnám ha lenne "valaki", de igazából hidegen hagy. Az nélkül is bírok aludni, és vannak fontosabb dolgok amelyek izgatnak.
10/15 fahéjas Alien válasza:
Még sose jutott eszembe ilyenen szenvedni. Egyedül is jól érzem magam, ha meg van valakim, az is tud jó lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!