Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felhívnám magamhoz az exemet 3 év után, akkor én nagyon rossz ember lennék?
25 vagyok, itt lakom Pesten egyedül. Dolgozom egy ideje, önálló vagyok.
Első csajom falun lakik, nagyon messze, mondtam neki, hogy feljöhetne hozzám mondjuk pont most a hosszú hétvégére. Mert miért ne?
Azt mondta lehet róla szó. Gondolom elég uncsi lehet neki falun, hozzám eljönni, meg menőnek számíthat. Meg hát a szex...mert gondolom azóta nem sok minden történt vele ilyen téren :( (mert hát ha feljön, akkor kb evidens, hogy le is feküdnénk :()
Én csajozgatok itt pesten itt, de annak ellenére hogy jobban nézek ki, mint 3 éve, és önállósodtam, mégis egyre gyérebb nők jutnak :(
Pl már annak a napját se tudom, mikor voltam utoljára olyan lánnyal, akinek lapos a hasa :(
És az exem, meg szép vékony.
SZÓVAL:
Ahelyett, hogy összeszednék gyorsan valakit a hosszú hétvégére, mint a normális és jól kinéző srácok, ahelyett 3 éve nem látott exemet hívom fel vidékről :(
És emiatt én gáz ember vagyok? De hát a jóképűek is kihasználják, hogy könnyen jönnek össze a csajok nekik!
Akkor én miért ne használhatnám ki, hogy egy vidéki csaj szemében menőnek számítok? Ráadásul a jóképüség születési adottság! NEM KELL MEGDOLGOZNI ÉRTE!
ha ő benne van akkor nem
de az arcod nem fér ki a képernyőre,picit zsugorítsd
csak kérlek mond meg neki, hogy mit akarsz... meg fogja érteni, ha bele megy oké ha nem akkor hagyd
te tudod, hogy csak szexre kell, ne bántsd meg, legalább ha orbitális nagy arcod van bunkó ne legyél
Hú.... no comment!
Ha elhívod a csajt, minden képen közöld vele, h "hétvégi csaj"-nak kell. Nem vagyok biztos benne, h repesni fog az örömtől... Én biztos kinevetnélek.
Amúgy nagyon ciki amiket írtál a lányokról. Semmi belsőérték... Akkor már miért nem regisztrálsz valami hétvégi szexpartner kereső oldalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!