Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet nála bármi esélyem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet nála bármi esélyem vagy ez csak plátói szerelem marad?

Figyelt kérdés

Van egy barátom egy online játékon keresztül. Több mint 2 éve ismerem. Rengeteget beszélünk játékon kívül is, nagyon sok mindent elmondunk egymásnak de még nem találkoztunk rendesen mert én Németországban élek.

Szóval, van ez a barátom akin keresztűl megismertem az ő egyik régi haverját és úgy érzem teljesen beleszerettem. Nagyon jó kedvem lesz mikor beszélünk és csak rá tudok gondolni. Nagyon kedves és figyelmes velem és mindig viccesen " csipkelődik". Nagyon okos és nagyon sok a közös benünk. Igaz csak 2 hete ismerem és még nem láttuk egymást semmilyen formában csak discordon beszélünk de tényleg még életemben nem volt ennyire jókedvem valakitől . :D A nyáron megyek majd haza és találkozom majd velük, de a legnagyobb gondom hogy ő 28 éves én meg csak 22 és félek a találkozástól.Komoly állása és céljai vannak és lehet nem venné komolyan az érzéseimet a korkülönbség miatt.( + ugye én 1000 km-re élek )

2018. ápr. 1. 23:18
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Most lefelejtetted, hogy van barátod.
2018. ápr. 1. 23:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért nem találkoztok hamarabb? Nem igaz, hogy nem lenne megoldható. Simán lehet belőle valami. Vagy jól értem, hogy még képet sem láttatok egymásról?
2018. ápr. 1. 23:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem a korkülönbség fogja okozni a problémát, hanem a távolság. Nem fogja ott hagyni a biztosat csak azért hogy a közeledben legyen. Te kész lennél ott hagyni mindent németországban, és haza költözni? Ha igen akkor ne agyalj, ha haza jöttél eldől minden.
2018. ápr. 2. 00:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Sztem próbàld meg lazára venni a dolgot .Mivel ő kinn melozik te meg itthon vagy és még ez lessz az elso talitok igy én nem látnàk bele semmi komolyat maximum haverságot .Vagy egy kis szex szórakozás de semmi több.
2018. ápr. 2. 14:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha a korkülőnbségre fogja akkor az csak egy kifogàs lessz a részéröl .
2018. ápr. 2. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!