Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Miért vagyok én ilyen?
"Nem tudom kinek mondhatnám el ezt a durva titkot."
egy jó tanács: mielőtt ezt a kérdést, és benne a titkot ide kiírtad, okosabb lett volna a nevedet elrejteni.
ugyanis a kérdésed felett ott a teljes neved (ami láthatóan nem nicknév) és még a születési évszámod is.
így csak a hülye nem tud beazonosítani.
2018. márc. 25. 16:27
"Nem tudom kinek mondhatnám el ezt a durva titkot"
mondd el a barátodnak, hogy belezúgtál a nőjébe.
erre a barátod dühös és féltékeny lesz, megszakítja veled a kapcsolatot, és a nőjének is megtiltja, hogy veled haverkodjon.
így többet nem kell taliznod velük, és el tudod felejteni.
2018. márc. 25. 16:38
Sajnos ritkán van jó vége az ilyen összejárogatásoknak. Szerintem valami pszichológiai oka is lehet, hogy miért teszik meg sokszor az embereknek a barát/barátnő csaja/pasija. :(
Így, hogy már házas vagy, esélyét nem látom annak, hogy esetleg valami legyen is ebből a szerelemből. Szóval értelme sem lenne elmondani.
Ellökni nem szeretném őket magamtól. Várnék hátha elmúlik ez a dolog idővel.
Rajtam egyébként észrevette a barátom, és a barátnője is, hogy beleszerettem a csajba és megszakították velem a kapcsolatot.
2018. márc. 25. 18:52
4/19 A kérdező kommentje:
Kedves első, ez egy álnév, az email cím is amivel regisztráltam, úgyhogy nem fogsz tudni beazonosítani ahogy más sem. Minden esetre elrejtettem , hogy ne zavarjon senkit
5/19 A kérdező kommentje:
Nem akarom megszakítani velük a kapcsolatot, mert nagyon jóban vagyunk. Az a helyzet hogy korábban volt már ilyen egy másik barátunkkal csak ő neki nem volt palija. Végül az lett hogy neki elmondtam az egészet, meg ennek a másik barátomnak akinek most a nojebe beleszerettem, aztán hetek múlva elmúlt az egész .
Sztem ne szakisd meg velük a kapcsolatot az is feltűnő lenne a parod meg sztem ugy is rà fog jönni az egêszre .Tűrtöztesd magadat ami nehéz de egy jol működő kapcsolatot ne tegyêl tönkre egy bizonytalanért lehet ő nem érez semmit sem csak baràtságot .Sztem vsrj egy kicsit és tudatosisd magadban hogy ő tabu ha nem múlik el akkor szakitassz a paroddal .
2018. márc. 25. 21:02
7/19 A kérdező kommentje:
köszönöm. valószínűleg ezt fogom csinálni. igazából azért is írtam ki ezt a kérdést, mert vannak dolgok, amiről az embernek beszélnie kell, nem tarthatja magában. És így hogy leírtam ide, valóban könnyebb. Persze az ügy még nincs megoldva, de talán az idő segít
8/19 A kérdező kommentje:
ha esetleg még valaki tudna valami segítőt mondani, azt megköszönném
9/19 A kérdező kommentje:
Fontos információ még ezzel kapcsolatban, hogy a múlt hétvégén volt egy koleszos buli ahol iszogattunk és tanultunk a lánnyal, és amikor már sok pohárral lecsúszott, akkor megfogtam a fenekét . Én sajnos nem emlékszem rá , de nagyobb sajnos hogy a párom is látta . A csaj és a baratja telejsen lazán vette , egyáltalán nem haragszanak rám
10/19 A kérdező kommentje:
Nem tanultunk hanem táncoltunk :)
További kérdések: