Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Miért vagyok én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Miért vagyok én ilyen?

Figyelt kérdés
Elég hosszú párkapcsolat után osszehazasodtam a párommal fél éve. Van egy nagyon jó barátom (már már legjobb barátnak is mondhatom) és neki van egy barátnője , velük nagyon gyakran szoktunk együtt lógni. Az a helyzet hogy nekem nem volt még szexuális kapcsolatom más lánnyal a paromon kívül és a barátomnak a barátnője nagyon bejön nekem . Igazából ő is egy nagyon jó barát, sok minden van amit megbeszélünk. Jó munkám van és a páromnak is, nem élünk rosszul. De az a helyzet hogy a barátom baratnojebe beleszerettem. Nagyon nagyon nagyon vonzodom hozzá , ha lehetne választani a vilagon hogy kivel akarok lenni, az ő lenne, nagyon nagyon sok közös van bennünk. Viszont a páromat is nagyon szeretem és jól megvagyunk együtt. Telejsen össze vagyok zavarodva emiatt. Nem tudom kinek mondhatnám el ezt a durva titkot. Nagyon zavaros a helyzet , mert ő duplán vagy triplan tiltott gyümölcs :(

2018. márc. 25. 15:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

"Nem tudom kinek mondhatnám el ezt a durva titkot."

egy jó tanács: mielőtt ezt a kérdést, és benne a titkot ide kiírtad, okosabb lett volna a nevedet elrejteni.

ugyanis a kérdésed felett ott a teljes neved (ami láthatóan nem nicknév) és még a születési évszámod is.

így csak a hülye nem tud beazonosítani.

2018. márc. 25. 16:27
 2/19 anonim ***** válasza:

"Nem tudom kinek mondhatnám el ezt a durva titkot"

mondd el a barátodnak, hogy belezúgtál a nőjébe.

erre a barátod dühös és féltékeny lesz, megszakítja veled a kapcsolatot, és a nőjének is megtiltja, hogy veled haverkodjon.

így többet nem kell taliznod velük, és el tudod felejteni.

2018. márc. 25. 16:38
 3/19 anonim ***** válasza:

Sajnos ritkán van jó vége az ilyen összejárogatásoknak. Szerintem valami pszichológiai oka is lehet, hogy miért teszik meg sokszor az embereknek a barát/barátnő csaja/pasija. :(

Így, hogy már házas vagy, esélyét nem látom annak, hogy esetleg valami legyen is ebből a szerelemből. Szóval értelme sem lenne elmondani.

Ellökni nem szeretném őket magamtól. Várnék hátha elmúlik ez a dolog idővel.

Rajtam egyébként észrevette a barátom, és a barátnője is, hogy beleszerettem a csajba és megszakították velem a kapcsolatot.

2018. márc. 25. 18:52
 4/19 A kérdező kommentje:
Kedves első, ez egy álnév, az email cím is amivel regisztráltam, úgyhogy nem fogsz tudni beazonosítani ahogy más sem. Minden esetre elrejtettem , hogy ne zavarjon senkit
2018. márc. 25. 18:59
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem akarom megszakítani velük a kapcsolatot, mert nagyon jóban vagyunk. Az a helyzet hogy korábban volt már ilyen egy másik barátunkkal csak ő neki nem volt palija. Végül az lett hogy neki elmondtam az egészet, meg ennek a másik barátomnak akinek most a nojebe beleszerettem, aztán hetek múlva elmúlt az egész .
2018. márc. 25. 19:03
 6/19 anonim ***** válasza:
Sztem ne szakisd meg velük a kapcsolatot az is feltűnő lenne a parod meg sztem ugy is rà fog jönni az egêszre .Tűrtöztesd magadat ami nehéz de egy jol működő kapcsolatot ne tegyêl tönkre egy bizonytalanért lehet ő nem érez semmit sem csak baràtságot .Sztem vsrj egy kicsit és tudatosisd magadban hogy ő tabu ha nem múlik el akkor szakitassz a paroddal .
2018. márc. 25. 21:02
 7/19 A kérdező kommentje:
köszönöm. valószínűleg ezt fogom csinálni. igazából azért is írtam ki ezt a kérdést, mert vannak dolgok, amiről az embernek beszélnie kell, nem tarthatja magában. És így hogy leírtam ide, valóban könnyebb. Persze az ügy még nincs megoldva, de talán az idő segít
2018. márc. 26. 09:19
 8/19 A kérdező kommentje:
ha esetleg még valaki tudna valami segítőt mondani, azt megköszönném
2018. márc. 26. 19:14
 9/19 A kérdező kommentje:
Fontos információ még ezzel kapcsolatban, hogy a múlt hétvégén volt egy koleszos buli ahol iszogattunk és tanultunk a lánnyal, és amikor már sok pohárral lecsúszott, akkor megfogtam a fenekét . Én sajnos nem emlékszem rá , de nagyobb sajnos hogy a párom is látta . A csaj és a baratja telejsen lazán vette , egyáltalán nem haragszanak rám
2018. márc. 29. 00:56
 10/19 A kérdező kommentje:
Nem tanultunk hanem táncoltunk :)
2018. márc. 29. 00:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!