Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Miért vagyok én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Miért vagyok én ilyen?

Figyelt kérdés
Elég hosszú párkapcsolat után osszehazasodtam a párommal fél éve. Van egy nagyon jó barátom (már már legjobb barátnak is mondhatom) és neki van egy barátnője , velük nagyon gyakran szoktunk együtt lógni. Az a helyzet hogy nekem nem volt még szexuális kapcsolatom más lánnyal a paromon kívül és a barátomnak a barátnője nagyon bejön nekem . Igazából ő is egy nagyon jó barát, sok minden van amit megbeszélünk. Jó munkám van és a páromnak is, nem élünk rosszul. De az a helyzet hogy a barátom baratnojebe beleszerettem. Nagyon nagyon nagyon vonzodom hozzá , ha lehetne választani a vilagon hogy kivel akarok lenni, az ő lenne, nagyon nagyon sok közös van bennünk. Viszont a páromat is nagyon szeretem és jól megvagyunk együtt. Telejsen össze vagyok zavarodva emiatt. Nem tudom kinek mondhatnám el ezt a durva titkot. Nagyon zavaros a helyzet , mert ő duplán vagy triplan tiltott gyümölcs :(

2018. márc. 25. 15:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
Mivan tesó nem birsz az egyszemüvel? Minek házasodik meg az ilyen?
2018. márc. 29. 01:02
 12/19 anonim ***** válasza:

én sem értem, hogy egy ilyen érzelmileg labilis férfi miért házasodik... plusz láthatóan nem élted ki magad, mivel csak vele feküdtél le életedben és itt az eredménye

ahogy látom, fiatalok is vagytok... sok értelme van ennek a mai divatnak, hogy 20 évesen házasodjunk :D

2018. márc. 29. 11:50
 13/19 A kérdező kommentje:

25 évesek elmúltunk mindketten és rég együtt vagyunk.

ő sem volt még senkivel...

A helyett hogy ítélkeznétek valamilyen tanácsot adjatok légyszives

2018. márc. 29. 13:45
 14/19 anonim ***** válasza:
Fekudj le velem. 22N
2018. márc. 29. 14:18
 15/19 A kérdező kommentje:
köszi a felajánlást, de nem az hiányzik hogy lefeküdjek valakivel
2018. márc. 29. 21:26
 16/19 anonim ***** válasza:

12. Vagyok

Ha nem érzed azt hogy vele akarod leélni az életed és senki mást nem akarsz, sem szexuálisan, sem semmilyen más szinten, akkor minek vetted feleségül? Komolyan kerdezem, nem ítélkezés végett. Emberek vagyunk, bárkivel megesik ez, csak szerintem az ember tudja magáról hogy milyen és az oltár előtt is éreznie kell, hogy akit elvesz, azzal letudná-e élni az életét.

Tanács:

1.) nyomd el magadban az érzést gyökerestől > ha ez nem megy >>

2.) hagyd el a feleséged, ne áltasd. Mondd el a lánynak hogy szereted. Ha ő is viszonozza, akkor zsák a foltját. Ha nem, akkor sem hiszem hogy megszakad a kapcsolat, ő hűséges marad a férjéhez, te pedig ott leszel hogy nem hazudtal sem saját magadnak (!), sem a feleségednek. Ha ennyire nem vagy bátor, akkor marad az álmodozás és az álszentség. Meg egy szar élet, esetleg később megcsalás. De simán lehet hogy csak pszichológiai a probléma és egy szimpla kufirc után lenyugodnal, már nem is lenne olyan érdekes a nő.

2018. márc. 29. 23:13
 17/19 A kérdező kommentje:
Van ebben logika amit írsz. És amúgy amikor igent mondtam az oltárnál akkor teljes szívemből őt akartam. Ez a dolog nem rég kezdett el bennem növekedni. Egyébként azóta már nem olyan erős az érzés , szerencsére legyengült egy kicsit . Amúgy ők még nem házasok
2018. ápr. 4. 00:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne kezdj a csajjal .Fpgd fel ugy hogy ő tabu a haverod párja .Ha ugy érzed kb 1 honap utàn sem mulik el az érzés akkor ülj le ês beszélj a pároddal .Ne csapd be hogy elveszed aztán meg meggondolod magad .
2018. ápr. 4. 00:59
 19/19 A kérdező kommentje:
Igazad van. Nem fogok vele kezdeni . Az érzés gyengült eléggé de sajna még bennem van
2018. ápr. 17. 00:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!