Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Miért vagyok én ilyen?
én sem értem, hogy egy ilyen érzelmileg labilis férfi miért házasodik... plusz láthatóan nem élted ki magad, mivel csak vele feküdtél le életedben és itt az eredménye
ahogy látom, fiatalok is vagytok... sok értelme van ennek a mai divatnak, hogy 20 évesen házasodjunk :D
25 évesek elmúltunk mindketten és rég együtt vagyunk.
ő sem volt még senkivel...
A helyett hogy ítélkeznétek valamilyen tanácsot adjatok légyszives
12. Vagyok
Ha nem érzed azt hogy vele akarod leélni az életed és senki mást nem akarsz, sem szexuálisan, sem semmilyen más szinten, akkor minek vetted feleségül? Komolyan kerdezem, nem ítélkezés végett. Emberek vagyunk, bárkivel megesik ez, csak szerintem az ember tudja magáról hogy milyen és az oltár előtt is éreznie kell, hogy akit elvesz, azzal letudná-e élni az életét.
Tanács:
1.) nyomd el magadban az érzést gyökerestől > ha ez nem megy >>
2.) hagyd el a feleséged, ne áltasd. Mondd el a lánynak hogy szereted. Ha ő is viszonozza, akkor zsák a foltját. Ha nem, akkor sem hiszem hogy megszakad a kapcsolat, ő hűséges marad a férjéhez, te pedig ott leszel hogy nem hazudtal sem saját magadnak (!), sem a feleségednek. Ha ennyire nem vagy bátor, akkor marad az álmodozás és az álszentség. Meg egy szar élet, esetleg később megcsalás. De simán lehet hogy csak pszichológiai a probléma és egy szimpla kufirc után lenyugodnal, már nem is lenne olyan érdekes a nő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!