Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haragszok magamra amiért elhittem neki hogy szeret miközben barátnője volt mellettem.Hogyan lépjek ezen túl?
Teljesen hülyének nézett bizonygatta hogy én vagyok neki az egyetlen, még éreztem is hogy szeret valahol,de most annyira rosszul érzem magam.Megszerettem és ő hazudott nekem hónapokon keresztül.Szégyellem a testem amihez hozzá ért,haragszok rá ,nagyon haragszik rá és magamra pláne egyszerűen nem bírom elviselni hogy ennyire buta voltam.Ő pedig magába mosolyoghat milyen naiv voltam.
Hogyan lehet ezen túl lenni?hogyan fogadjam el hogy ennyire hulye voltam?szégyellem magam és ha látni fogom csak az fog eszembejutni hogy jól átvágott kinevet a haverjaival együtt.Sajnos elkerülhetetlen hogy ne lássam bár most egy hónapig nem fogom.
Azt hiszem, mélyebben rejtőzik az "igazság". Talán az a mondatod az irányadó, ami így hangzott: "naiv voltam". Na de miért voltál az? Ide mi vezetett, hogy vakon voltál?
Akartad látni, hogy kellesz valakinek? Lehet, ez több, mint egyszerű rózsaszín köd.
Szerelem😄 amatőröknek való.
Mindig arra menj hogy jól éld ki magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!