Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi baj történhet egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baj történhet egy olyan kapcsolatban, ahol megvan a vonzalom és jó a szex, de nem szeretik egymást a felek?

Figyelt kérdés

Milyen hosszútávú következményei lehetnek ennek a dolognak, hogy végülis nem szeretik egymást, nem gondolnak arra, hogy a másik érdeke mit kíván, mindenki a maga javát nézi. De ezen felül mi lehet még?

Mondjuk a férfi szemszögéből, akinek tetszik ugyan a barátnője, jó a szex vele, de nem szereti. Egy olyn férfi aki nagyon szexcentrikus es szereti a szexet, a változatosságot

tegnap 21:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jönni fog valaki, akit majd szeret a pár valamelyik tagja, és tovább lép vele.
tegnap 21:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én szemszögemből mondjuk az lenne, hogy vágyom a szeretetre. Ez épp elég.
tegnap 22:15
 3/7 anonim ***** válasza:
A szív poharának van egy rossz tulajdonsága - folyton szomjazik. Ha nincs tele akkor könnyen beletalál máshonnan a víz. Szóval ahogy az #1-es is írja, majd jön olyan aki megdobogtatja a szívét valamelyik félnek nem csak úgy elvannak egymás mellett.
tegnap 22:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

1-essel egyetértek én is...

Én léptem ilyen kapcsolatból már.

N

tegnap 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Miért nem szereti?

Szeretni könnyű meglátni a masikban a szerethetőt könnyű.

Az más kérdés ha nem akarja szeretni

tegnap 23:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Mert esetleg mással van tele a feje. Aki nem lehet az övé például, mert foglalt nő
tegnap 23:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért nem biztos, hogy olyan egyszerű lezárni egy ilyet, ha valaki érzelmi függőségben van így egy kapcsolatban. Ha erre a dinamikára függővé vált, még hogyha nem is igazán szerelmes, akkor sem olyan könnyű kilépni egy ilyen kapcsolatból. Talán tényleg csak akkor, ha jön valaki más akibe nagyon szerelmes lesz az egyik fél, de a kényelmes, biztonságos és megszokott “félkapcsolatot” még úgy sem egyszerű lezárni szerintem.
ma 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!