Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan kiégett megkeseredett férfiak miért nem tudnak itt normális hangnemben válaszolni?
Tegyük hozza: jóval kevesebb nő van, aki ilyen.
Itt általában fiúk rinyálnak. Az olyan kérdesek kb 80%-át fiúk teszik ki.
ráadásul a helyesírás: "ismerkedek a netten" /neten/ hát száradjon le az ujjad:(
:))
"Tegyük hozza: jóval kevesebb nő van, aki ilyen. "
A GYK-n. Az ilyen nők többsége vlsz szóban beszéli meg a véleményét. Mivel a férfiaknak erre kevésbé van lehetőségük, nekik marad az anonim fórum.
Előző:
Beszélgettem már nőkkel, volt úgy többször is elmondtak nekem mély dolgokat, de ezt a hisztit akkor sem tapasztaltam, ami itt megy.
Persze nők is hisztizhetnek, de alapvetően erősebb jellemek lettek, ami szerintem annak köszönhető, hogy a "férfiak" elpuhultak.
Manapság a hìmneműek többséget a fiúk teszik ki, a nők valódi férfit akarnak, ezert aki tükrözi a férfias tulajdonságokat, annak könnyű lesz az ismerkedés.
A hiszis fiúknak meg marad a GYIK, ahol elmondhatják, hogy mennyire alacsonyak és ocsmány emberek ők, és hogy a nők a gazdag, kigyúrt, jóképű pasikra buknak. (Ez tőlük vett idézet!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!