Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagnál erősebben kötődő emberektől kérdem, nektek is van ilyen problémátok? Normális ez?
Minden egyes közeli kapcsolatomra jellemző ez, de főleg a pàrkapcsolatokra, hogy túlzottan kötődöm. Van most egy új kapcsolatom, ami csak 2 hónapja tart, de egy csomó energiám arra megy el, hogy ezt ne mutassam ki. Üröm az örömben, hogy a párom nagy valószínűséggel épp az ellenkezője, nehezen lehet belőle érzelmeket kiváltani, ezért úgy érzem éheztet ilyen téren. Tudom hogy fontos a kommunikáció, de még korai ahhoz, hogy ilyesmivel lerohanjam. Mit tanácsoltok? Várjam meg, hogy részéről alakul-e több, amit ki is mutat, addig viszont emésztem magam a dolgon.
Van ezzel így valaki? Mikor van az a pont, amikor el lehet dönteni, hogy mostmár fölösleges erre várni?
Ez így rossz. A kapcsolat elején mindennek pofonegyszerűnek és könnyednek kellene lennie.
Olyat keress, akit nem riaszt meg a ragaszkodás és ne olyat, aki elől titkolni kell az érzelmeidet.
Ha úgy érzed, hogy könyörögnöd kell a szeretetéért, akkor ahogy halad az idő, egyre jobban neheztelsz majd rá és ez megmérgezi a kapcsolatot, miközben ő azt hiszi, minden oké, mert te titkolózol.
Légy őszinte és ha ez elijeszt valakit akkor keresd tovább azt, aki neked való.
Szerintem.
Szia
Szerintem ne emészd ennyire magad nagyon ezzel, mert még igazán friss a kapcsolat. Eljön az ideje, amikor ő is megnyílik majd. Lehetséges, hogy ő òvatosabb típus.
Én is ilyen vagyok, szerintem a legrosszabb dolog ha bent tartod és emészted magadat. Szerintem légy őszinte minden tekintetben, ha ez rosszul sül el, akkor az meg tényleg azt bizonyítja, hogy nem vagytok kompatibilisek. Azért 2 hónap már nem tűnik lerohanásnak. :-)
Szerintem.
Idővel, ha türelmes vagyok, kialakulhat részéről is?
Ha tudnám, hogy nem, akkor azon dolgoznék, hogy elengedjem, mert úgy semmi értelme tovább emészteni magam
Mikor valakiben meglátom azokat a pozitív jellemvonásokat, amik számomra fontosak és viszonylag ritkák, akkor képes vagyok “beleesni” az illetőbe. Egy idő után intenzíven elindul bennem a szeretet és annak kimutatása, társul hozzá egy biztonságérzet, és onnantól nem, vagy iszonyú nehezen tudom elengedni a másikat.
Már most túlságosan megkedveltem, nem tudom elképzelni, hogy mi lesz, ha ő nem fog így érezni és elválnak útjaink. Úgy érzem erre az a megoldás, ha még most elmenekülök, akkor megkímélem magam. De ott a másik lehetőség, lehet hogy valami szép és jó alakulna a dologból, ha vállalnám a kockázatot. Jó lenne ha csak úgy lazán tudnám venni, hogy ha kialakul jó, ha nem úgy is jó. De én nem ilyen vagyok..
Én is ilyen vagyok, szívem szerint egész nap a páromat bámulnám és percenként mondanám neki, hogy szeretem. Tudom, hogy ő sokkal tartózkodóbb és az érzéseit is nehezen fejezi ki.
Én gondoltam nincs mit veszítenem, úgyhogy elég hamar (1-2 hónap) mondtam neki, hogy szeretem, szerelmes vagyok, ő nem nagyon reagált, úgyhogy mondtam, hogy ez rosszul esik, és szükségem van arra, hogy elmondja amit érez, legalább részben. Igyekszik nagyon a maga módján. Nyilván nem ugyanaz a szint a kettőnké, de azért próbálkozik. El kell fogadni, hogy van aki egész egyszerűen nem ilyen. Ettől még nem biztos, hogy nem érez irántad semmit, csak nem tudja vagy nem akarja kifejezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!