Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagnál erősebben kötődő emberektől kérdem, nektek is van ilyen problémátok? Normális ez?
Minden egyes közeli kapcsolatomra jellemző ez, de főleg a pàrkapcsolatokra, hogy túlzottan kötődöm. Van most egy új kapcsolatom, ami csak 2 hónapja tart, de egy csomó energiám arra megy el, hogy ezt ne mutassam ki. Üröm az örömben, hogy a párom nagy valószínűséggel épp az ellenkezője, nehezen lehet belőle érzelmeket kiváltani, ezért úgy érzem éheztet ilyen téren. Tudom hogy fontos a kommunikáció, de még korai ahhoz, hogy ilyesmivel lerohanjam. Mit tanácsoltok? Várjam meg, hogy részéről alakul-e több, amit ki is mutat, addig viszont emésztem magam a dolgon.
Van ezzel így valaki? Mikor van az a pont, amikor el lehet dönteni, hogy mostmár fölösleges erre várni?
Nem igazán értem, hogy minek olyannal kapcsolatban lenni, aki olyan, hogy vissza kell fognod magad. Meg ezen kattogni, hogy mi lesz, ha... Nem igazán illetek össze. Egy kapcsolat nem a taktikázásról kéne szóljon...
Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!