Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 30 feletti normalis, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 feletti normalis, nem megkeseredett ferfiak?

Figyelt kérdés

Ha igazan szerettek egy not, de problemak, veszekedesek miatt az eszetekkel dontotok a szakitas mellett, mennyi ido, mig elfelejtitek a not?

Egy uj kapcsolat segit ilyenkor, vagy nem is tudtok ra gondolni?

2012. nov. 5. 20:00
 1/5 TOMAtm ***** válasza:

Háhhh...eljött az idő barátom,dobd a csajt!!!

nem fogod megbánni,annyi jó csaj van és mivel 30+ vagy nem csak a 16-18 évesek közt mazsolázhatsz! egy kb 15-20 éves intervallum(16-36 éves nők) ami most megnyilhat előtted ha nyitott vagy a jóra,gyerekes elvállt nők és diplomára készülő huszonévesek és a diszkós tinik :) its all yours buddy...

exet hagyd a francba,eddig se volt álomparti vele lenni,ezen az se változtat ha megjátszátok magatokat.Inkább haverok buli fanta akarom mondani redbull-jéger!sok sikert :)

2012. nov. 5. 20:07
 2/5 A kérdező kommentje:
De ha nem a szex a legfontosabb a noben... mas valaki esetleg?
2012. nov. 5. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem,ha az eszeddel már le tudod zárni,akkor jó úton haladsz. Nekem kellett kb. 3 hónap,egy-két kósza numera. Kapcsolat semmiképpen.
2012. nov. 5. 21:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolso! Koszi. Igazan szerettem ot, de sokat veszekedtunk az utobbi idoben. A szivem meg mindig visszahuz. Te nem inogtal meg soha?
2012. nov. 5. 21:46
 5/5 anonim ***** válasza:
2-3 hónap, ha megkeseredett vagy, akkor sok-sok év, vagy soha.
2015. márc. 27. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!