Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális? A párommal egy ideje együtt vagyunk.
használd ki ezt az állapotot. én 3 hónapig így éreztem, aztán megint úgy érzem, hogy kicsúszik a kezemből minden, megint szerelmes vagyok ..
mióta együtt?
Első körben dönsd el, hogy ha megkérné a kezed elfogadnád-e leélnéd-e vele az életedet. Tekints előre a jövőbe.
Most úgy érzed, hogy csak azért vagy vele, mert hogy legyen egy férfi/fiú melletted, aki kielégít szexuálisan. Ha képes vagy dönteni, és felválalni az egyedülállóságot, akkor egy "gyász" időszak fog következni.
Ilyenkor ösztönösen keresni fogsz egy férfit, akit sebtapasznak fogsz használni és a vágyaid kielégítésére. Majd mihelyt a sebeid begyógyúltak elég nagy valószinűséggel dobni fogod.
Általában 3-4 hónapnyi kapcsolat esetén a gyász időszak lehet 3-4hét. 2év kapcsolat esetén olyan 2-3 hónap is akár.
jézusom.. megkérné a kezem.. semmi ilyesmiről nincs szó. a kapcsolatunk még csak 4 hónapos és fiatal vagyok még ahhoz hogy megkérje a kezem..:D
És nem azért vagyok vele, hogy kielégítse a szexuális igényeimet mert azt egy éjszakás kalandokkal is meg tudom oldani. Azért jöttünk össze, hogy "majd valami ki sül belőle" mert akkor még nem ismertük annyira egymást és megpróbáltuk. Csak fura még hogy ennyi idő után nem érzek semmit úgymondva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!