Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mászhatnék ki ebből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mászhatnék ki ebből a depresszióból?

Figyelt kérdés

Elég hosszú a sztori, de röviden: a munkahelyemen van egy kollégám, akivel már kezdetek óta tetszünk egymásnak. Haveri viszonyban vagyok vele is, meg a többi kollégámmal is, sokat beszélgetünk, együtt árunk programokra, bulizni, stb, szóval olyan "családias" a közösség.

Aztán nagysokára mégis összegabalyodtunk az említett kollégámmal, nagyon jó volt, de megbeszéltük, hogy se ő, se én nem akarunk komoly kapcsolatot, de a jó viszony attól még megmarad. És hogy erről senkinek sem beszélünk.

Viszont azóta olyan érzésem van, mintha kerülne. Nagyon sokára válaszol csak az üzeneteimre, vagy van hogy nem is ír vissza semmit (semmi "tapadósat" nem írtam, csak annyit, hogy találtam egy programot amire mennénk pár kollégával és megkérdeztem hogy érdekelné-e őt is). A munkaidő alatti "kávészünetekre" sem jön. Persze nem "futok utána", próbálom letojni és nem pörögni rajta.

Ráadásul mint kiderült, áthívott magához pár kollégát iszogatni és engem nem is hívtak, pedig szoktak... arra hivatkozva, hogy kanbuli volt.

Nagyon rosszul esik, mert közben valahol olyan mintha beleszerettem volna és fáj, hogy így viselkedik. Nem tudom, hogy direkt-e vagy csak én látom ezt most így... Nektek mi erről a véleményetek?

2018. márc. 21. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
40%

Kb. 2 hónapja hasonló helyzetben voltam. Baráti társaság, a lánnyal lebeszélve, hogy csak szex. Az első ilyen találka után egyből rám kezdett telepedni és érezhetően belém szeretett. Szerintem ugyanez a helyzet.

Tanulság: Aki képtelen csak szexet akarni, az felejtse el az ilyen kapcsolatokat és ne utólag sírjon.

2018. márc. 21. 21:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Birom amikor 2 ember egyutt akar lenni igazabol es jatszak az eszuket egymas elott aztan meg nem ertik hogy mi van!a kis csavo vagy rajott hogy nen fog tudni meghuzni vagy duzzogo kis kocsogg!Te meg talalhatnal magadnak egy normalis sracot!
2018. márc. 21. 23:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2018. márc. 22. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!