Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás utáni mély depresszióból hogy lehet kijönni?
Figyelt kérdés
Összefolynak a hetek és a napok, egy nagy üresség vagyok. Azt tudom, hogy ez nem mehet így tovább, de nem vagyok képes változtatni.
Nektek mi segített?
20L
2016. aug. 28. 16:55
1/3 anonim válasza:
Masztizz, vagy irj privatot Xd
Jo, viccen kivul probalj meg ne az exedre gondolni, vagy gondolj arra hogy rengeteg helyes pasi van meg, olyanok, akik meg jobbak is az exednel :)
2/3 anonim válasza:
Én szépen lassan beletörődtem a helyzetembe....aztán hosszú idő után túlléptem rajta, igaz visszaszoktam a cigire is, mikor miatta szoktam le
3/3 anonim válasza:
Úgy hogy olyan dolgokat csinálsz amiket előtte nem, mindegy hogy ha először nem is tettszik. De nem csak ímmel ámmal, hanem tégyleg gyakran. Sport, hobbi, társas tevékenységek. Ettől nem lesz időd agyalni, és végül rendbejössz. Nekem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!