Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki aki tapasztalt a szakitas kulönbözö fazisaiban, tud valaszt adni?
Talalkoztam egy pasival 3 honapig , amig lattam h nem egyedulallo, egy foglalt ember .
En sem kerestem komoly kapcsolatot es öt amugy sem tudtam volna komolyan venni , azzal is tisztaban vagyok h ha nem hazudott volna h szingli sosem kerulunk össze.
szorakoztatott a dolog , kiveve mikor megtudtam h megy haza estenkent az allitolagos felesegehez , amit tagadott , de rajöttem.
Mikor ugy ereztem h ez sok , beiktattam egy " no contact " modszert , h valahogy vessek véget a kapcsolatnak , es térjek magamhoz es a lelkiismeretem is tisztitsam meg.
Letiltottam mindenen , Facebook , telefon .
Vegul ugy intezte a dolgokat h folyton szembe menjunk az utcan.
Vegul csak szobaalltam vele , arra gondoltam h felnöttek vagyunk , ugyiS vege de beszelgetni lehet .
Ez alatt a no contact periodus alatt ugy erzem teljesen atalakult a kapcsolatunk , elhidegult tölem , nem nez a szemembe , stb, de ami az erdekes h meg beszelgetunk, elvitt ma is fagyizni, tehat mivel szex nincs mar köztunk , ez baratsag? Ez melyik szakasza a szakitasnak ? Nem kene beszelni egyaltalan ?
Elvezethet e ez egy civilizalt barati kapcsolathoz , vagy meg kell szakitani teljesen a talalkozast ?
Valami miatt meg akar beszélni, látni, lehet h ö meg nincs 100% ban tul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!