Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Nincs barátnőm" depresszióból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nincs barátnőm" depresszióból hogyan lehet felállni?

Figyelt kérdés

22 évesen teljesen nyomoréknak és szerencsétlennek tartom magam, amiért nincsen barátnőm, és tulajdonképpen nem is volt.

Úgy érzem, hogy még egy lánynak sem tetszettem.

Esélyt se ad senki. Pedig egyetemista vagyok, nem drogozok, nincsenek függőségeim és ilyesmi. Elvileg nem vagyok sem értelmi, sem testi fogyatékos.

A környezetemben vagy ha csak kimegyek az utcára látom, rengeteg ember párkapcsolatban él a korosztályomból. Vagy már 14-16 évesen is bőven.

Sokan annak, akik komolya kapcsolatban élnek több éve, gondolom a legtöbb ezekből tartós is lesz.

Már teljesen rágörcsöltem erre a dologra, jókedvem nem is emlékszem mikor volt utoljára, de szerintem több, mint 2 éve annak is. Nincs kedvem egyedül megdögleni...

Miben bízhatok? Másnak sikerült ennyi idő után barátnőt találnia? Teljesen reménytelennek érzem.

2016. febr. 26. 10:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hát 21 éves fejjel túl vagyok egy 6 éves kapcsolaton pár egy éjszakás kalandon és egy két kissebb kapcsolat ami bár ne lett volna. Nemtudom mire vártál eddig, még most kéne a szárnyaidat bontogatni. Mi tart vissza ? Félsz a lányoktól? Kommunikáció nem megy? Félsz az elutasítástól? Magasak az elvárásaid? Mindet lehet orvosolni. EGYET viszont nem az időt barátom, ha mégtöbb időt elfecsérelsz arra hogy nyafizz emiatt később komolyan megbánhatod.
2016. febr. 26. 10:33
 2/16 anonim ***** válasza:
32%

Akik annó 22 éves korom környékén már együtt voltak, azok kb 90%a jelenleg egyedülálló, vagy kapcsolatból kapcsolatba ugrál, avagy egyedülálló anya, ki a gyerekének keres pótapát, vagy kb 25 évre el van adósodva.

Szóval én 1 percet se bánom, hogy a párkapcsolat kimaradt az életemből!

27F

2016. febr. 26. 10:38
 3/16 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne a válasz, szóval ha valaki tudja írja le! :)

23/F

2016. febr. 26. 10:41
 4/16 A kérdező kommentje:

Visszautasítástól nem félek, eleinte fájt, de aztán hozzászoktam az évek alatt.

Igen, kommunikációval lehetnek gondok, beismerem. Elvárásaim nem tudom mennyire magasak, sosem az ilyen übercsajoknál próbálkoztam. Voltak, akik jobbak, voltak akik átlagosak, igazából a vége mindig ugyan az lett, hogy lekoptattak, vagy tudatták, hogy ez nem fog menni.

Az időt valóban érzem, nagyon megy. Már most azt kívánom, hogy bár fiatalabb lehetnék és kezdhetném újra a dolgokat.

2016. febr. 26. 10:42
 5/16 anonim ***** válasza:
Hát nem is tudom ha ennyire rávagy feszülve akár emiatt is lehet. Talán akkor a kommunikáción lehetne csiszolni kicsit. Esetleg neten próbálkoztál már?
2016. febr. 26. 10:45
 6/16 anonim ***** válasza:
Kiírsz ide még 200000000000000000000000000000000000000000000000000000 hasonló nyafizós kérdést
2016. febr. 26. 10:52
 7/16 A kérdező kommentje:
Igen, próbálkoztam, 90% vissza sem ír, kb akikkel beszélgettem, azokkal pedig nem jutottam előbbre, vagy azért, mert csak egyszer voltak hajlandók találkozni, de utána már nem, vagy el sem jutottunk odáig, hogy találkozzunk.
2016. febr. 26. 10:53
 8/16 anonim ***** válasza:
Hát hívhatod a Felejtés Brigádot. Johnny Walker, Captain Morgan, Dr.Zwack, Jack Daniels, Lenin ( [link]
2016. febr. 26. 10:54
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem iszok alkoholt, de kösz. Lehet majd barátkozok az urakkal.
2016. febr. 26. 10:56
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem még nem késtél le semmiről, de az fontos, hogy ne egy lányt keress magadnak, hanem a lányt. 20/L
2016. febr. 26. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!