Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szeret vagy nem? Hagyjam el vagy nem?
A barátom egy ideig hanyagolt, nem is volt olyan szenvedélyes meg nem mutatta ki annyira a törődést. Engem ez bántott, elmondtam neki, akkor nagyon figyelmes lett, sokszor keresett, látszott rajta, hogy örömet akar okozni. Sajnos elég nehezen jön össze egy tali, korábban ez volt az egyik problémám, eddig nagyon igyekezett is. A hétre megbeszéltünk egy napot hogy az jó lenne, erre lemondta. Én ezért megharagudtam rá, mert így feltúrja az én programjaimat is, mert mivel vele beszéltem először, ehhez igazítottam a többit. A másik, hogy mondtam neki hogy én ezen a napon érek rá csak igazán... közben mondogatott más napokat is, de azok nem igazán jók meg hát nekem is van más programom mellette. Igazából részben munkával kapcsolatos dolga van.... ami még érthető, csak az idegesít, hogy mivel nem egy időhöz kötött, naphoz kötött dolog, ezért megcsinálhatná másik nap is mert a többi nap meg van sok ideje. Ha az lenne hogy aznap muszáj megcsinálni akkor elfogadnám de így én ezt nehezen fogadom el, mivel ha már megbeszélte velem ezt előbb, akkor szerintem ahhoz kellene lehetőség szerint igazodni.
A másik meg, még ha nem is ezt az esetet nézem: mostanában volt hogy akkor kezdett teperni meg javítani a dolgokon mikor már mondtam neki, magától nem jutott volna eszébe. Például őt az sem zavarta volna ha nem találkozunk... de mikor én mondtam hogy rosszul esett, akkor változtatott. Vagy például korábban volt hogy jobban írt magától, volt hogy nem, ezt is mondtam hogy nekem ez hiányzik, és hogy korábban ő is jobban írt nekem. Na amióta ezt írtam, azóta volt mikor direkt nem írtam neki és írt napokon keresztül. Szóval hajlamos nagy mértékben változtatni, de akkor mikor már nálam nagyon szakad a cérna.
A mostani helyzetre meg biztos azt fogjátok mondani, hogy az a munkája, amit én elfogadok de úgy vagyok vele, hogy ha az egyetlen nap mikor találkozhatnánk a héten és meg is beszéltük, akkor miért nem próbálja azt a munka-dolgot másik napra rakni? Mert éppen megpróbálni meg lehet. Ez egy olyan dolog hogy félig-meddig variálhatja magának. Korábban egyetlen egyszer meg is tette.
Szóval nem értem.... hajlamos nagy változásokra, ha mondom neki hogy valami rosszul esik, elhanyagol akkor hirtelen nagyon tud teperni... de gyakran nem változtatna magától, meg eszébe se jut hogy nekem rosszul eshet valami.
Bocsánat a sok írásért de nagyon szeretnék végre tisztán látni, és megoldást a kérdésemre: szerintetek az lett volna helyes hogy hagyjam és akkor nem baj ha nem találkozunk a héten egyszer sem, csinálja amit akar? Én akkor is úgy érzem, hogy meg tudná oldani más nap is amit kell neki, de ennek ellenére hagynom kellene? Akkor ez változtatna valamit?
Akkor lehet látná hogy nem akarom akadályozni másban és esetleg nem érezné hogy szeretném látni?
Vagy ez hülyeség mivel neki kellene alkalmazkodni?

*kompromisszum.
Mindkettőtöknek alkalmazkodnia kellene.
Amúgy nem vagy cseppet figyelemhiányos?
Én is ezt írtam az imént, hogy alkalmazkodni kellene. Viszont most ő tudna jobban, ezért szerintem neki kellene. Ő jobban tudja variálni, hogy melyik nap mit hogy csinál. Én kevésbé.
Máskor meg alkalmazkodnék én, mikor nekem lesz könnyebb hetem. Vagy ez így nem jó?

A gondolat jó lenne....de ezt meg is kell valósítani.
A pasid mit dolgozik?
Tanár....
:/ De mondja már meg valaki, mit csináljak: hagyjam a francba és tegyek úgy mintha leszarnám vagy akkor se hagyjam magam, és lássa be hogy neki is kell alkalmazkodni?
Már komolyan azon gondolkodok elhagyjam-e vagy mit csináljak.
Értékelem amit mást tesz értem .... de szerintem nem normális hogy ennyire nem tud alkalmazkodni. Ezzel nagyon felhúzott.

De miért mi mondjuk meg, hogy mit csinálj? Ha azt mondjuk szakíts vele akkor szakítasz?
Mindkettőtöknek alkalmazkodnia kell, de más életszakaszban vagytok, te tanulsz, ő dolgozik. Nekem volt olyan vizsgaidőszakom, amikro annyi tanulnivalóm volt, hogy másfél hónapig egyáltalán nem találkoztam a barátommal, nem volt rá erőm, kapacitásom, időm. Szerintem foglalkozz többet a tanulmányaiddal, a kapcsolatod meg majd alakul.

Nézd nem tudom hogy mi lenne a jó megoldás amitől te rendben éreznéd magad. De elmeselem hogy a barátom és én hogy működünk.
Alapvetően ő olyan fajta aki szeret egyedül lenni, a saját kis világában, a saját kis életét egyengetni. És ő is sokszor keveset keresett főleg az elején volt hogy ha én nem írtam neki akkor ő se. Vagy csak este. Én ezt szóvá tettem neki hogy nekem jól esne. Ő meg azt mondta hogy nézzem el neki de ő nem egy kommunikatív típus neten keresztül. De ettől függetlenül próbált sűrűbben keresni. Eloben pedig mindig rendben volt midig.
Aztán taktikát váltottam, kicsit elengedtem had tegye amit akar. Nem kerestem nem akaszkodtam rá és láss csodát fordult a kocka. Egyre többet keres magától hiányzom neki.
Lehet hogy a te barátod is kicsit magának való, esetleg nehezebben kezd el kötődni. Az én barátom ugyanis ilyen,hosszu hónapok kellenek neki hogy kötődni tudjon igazán. Én elfogadtam türelemmel voltam és 9 hónapja vagyunk együtt és egyre közelebb érzem magamhoz.
Szeritnem várj kicsit, adj neki teret, időt. Hidd el ha veled akar lenni keresni fog.
24N
Ma beszéltem vele.... kérdrzte mikor érek rá válaszoltam.
Aztan nem írtam neki mondtam neki h most már csinálja ahogy gondolja.... én nem tervezek semmit.
Aztán írt hogy mikor végzek ma eljön hozzám... sütött nekem vmit.....
Hát majd meglátom mi lesz......
Eljött ma hozzám, ahogy mondta és hozott nekem finomat :)
Értékelnem kell szerintem az igyekezetét... azt mondta aznap kell megcsinálnia, amit meg kell mert a főnök azt mondta.. mondjuk ő a főnöktől függetlenül is hajlamos hanyagolni... sajnos :(
De eldöntöttem, hogy most már nem fogom felhozni magamtól a találkozást egy jó ideig... ha annyira akar látni mondja ő. Lehet hogy írni sem fogok neki vagy csak sokkal ritkábban, ahogy egy ideje csinálom is...
És akkor meg fogja érezni milyen mikor főleg ő keresi a másikat és nem mondja a másik hogy látni szeretné meg minden.
Szerintetek ez jó ötlet vagy ez rosszul fog elsülni?
Hiszem azt is leszűrheti belőle, hogy nem érdekel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!