Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hagyjam a kapcsolatot, ha azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam a kapcsolatot, ha azt érzem, hogy nem szeret már annyira?

Figyelt kérdés

2013. szept. 10. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezen még én is gondolkodok..
2013. szept. 10. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:
én egy hónap után ugyanezt érzem..szakitok
2013. szept. 10. 20:40
 3/7 A kérdező kommentje:
ti szeretitek még Őt?
2013. szept. 10. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
úristen mennyire akutális ez nekem is... mi több mint 2 éve vagyunk együtt de egy ideje azt érzem hogy semmit se tesz már a kapcsolatért. Én úgyanúgy szeretem őt mint az elején, de ő kisujját sem mozdítja. Már annyira sem képes hogy egy szivecskét írjon a jóéjt után:D jó tudom hogy nem ez a legfontosabb de az ilyen minimum dolgok nekem nagyon sokat jelentenek. De ottvan pl az hogy csak én kérdezem midnig h találkozunk e, ha én nem keresem neki eszébe sem jut keresni engem tehát elég rossz a helyzet:( nagyon sajnálom mert iszonyatosan szeretem de ezt nem sokáig fogom már bírni hogy én mindent megteszek és semmi jót sem kapok cserébe..
2013. szept. 10. 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem még, de már nem olyan, mint az elején. Két éve, még megdícsérte a frizurám, ha új volt, többször mondta, hogy csinos és szép vagyok. Rengeteget bókolt, és éreztem a szerelme mellett a rajongását irántam. De így két év után már csak meg akar változtatni, és minden más olyan megszokottnak neki..

első voltam.

2013. szept. 10. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:
sajnos ez minden kapcsolatban így van, hogy az elején minden szép és jó...én most keztem ezt igazán megérezni
2013. szept. 10. 21:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok a barátnőmmel, csak nálunk én vagyok az, aki távolodik.

Mi is bő 2 éve vagyunk együtt, 21 évesek vagyunk.

Én már megmondtam neki, ami az első hónapokban volt, az a szerelem rég elszállt. Ennek több oka is van.

Főiskola mellett tartottam el, mivel ő nem kapott melót, és nem tanult már, mocskos anyagiak miatt sokat stresszeltünk. Ez elmúlt, helyre billentünk abból a szempontból.

Viszont a kapcsolat nem lett jobb.

Ő nagyon szeret, jobban mint az elején, nagyon óvatos volt, mondván fél a kapcsolatoktól, átbaszták már előttem. Én meg fordítva. Ahogy telik az idő, úgy hangolódok le róla. Úgy mint embert szeretem, szerelem már nincs, úgy mint nőt se bírom már, mivel a szex rossz. Nem tudunk szexuálisan egy hullámhosszra hangolódni, én már kicsit extrémebb, bevállalósabb dolgokat is kipróbálnék hogy ne unjuk egymást, izgalmas legyen mai napig az együttlét. Ő meg totál bezárkózott, csak a nagyon lágy, puszizós, csókolgatós, szeretgetős szeretkezésbe megy bele. Nekem ehhez nincs már türelmem minden alkalommal, jó lenne vadulni, újat kipróbálni. Elején ez is fordítva volt kettőnk között.

Én már mással kötöm le magam. Nem rakom a kapcsolatot minden elé mint anno, egy súlycsoportba raktam más dolgokkal, persze mind ezt tudat alatt, nem szándékosan. Pl. mikor összejöttünk abbahagytam minden sportot hogy vele legyek, ma már inkább azt mondom, majd holnap vagy hétvégén tali, ma délután-estefelé lemegyek a konditerembe és edzek egyet. Vagy barkácsolok, szerelek, olvasok, elvagyok egyedül.

Úgy lenne esély rá hogy túléljük, ha ő is kicsit lefoglalná magát, bár most hogy dolgozik, legalább az leköti, ez már jó pont. De nem elég.

Nagyon rágörcsöltünk, belebolondultunk egymásba, nem tudtuk megfelelően súlyozni a kapcsolatot az élet más dolgai mellett.

Heti 2-3 napnál többet diákként együtt tölteni marhaság, összeköltözni pedig addig még mindkét félnek nincs stabil anyagi háttere, munkája, még nagyobb hülyeség...

2013. szept. 11. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!