Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáljam e vele felvenni a kapcsolatot vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron megismerkedtem egy fiúval, de közben volt egy olyan kapcsolatom, ami igazából csak a részemről volt kapcsolat (egyoldalú). Így az akkorival szakítottam egyéb okok miatt, és összejöttem az újonnan megismert sráccal. Azonban neki egy hétre el kellett utazni, ez idő alatt én az ex barátommal összemelegedtem de nem feküdtünk le konkrétan.. A tettem után szörnyű bűntudatom lett így elmondtam az akkori barátomnak mi történt.. Szakítottunk majd pár nap múlva megkeresett h béküljünk ki, de utána ő is átvert és megszívatott, mivel ő nem bocsátott meg nekem és az egész csak egy amolyan bosszú volt, hogy tudjam ő mit érzett. Ezek után volt még egy-két sms, ami után annyi lett, hogy legyünk barátok. Ezután volt még egy-két levél és msn beszélgetés, de amikor találkoztunk egy pillanatra csak olyan meglepődést később semlegességet éreztem rajta. Mostanában levelezünk, de csak a sulival kapcsolatban segít nekem, de nagyon rendes és segítőkész. Ezek után gondoltam arra, hogy újra valahogy fel kéne hívnom a figyelmét magamra, de nem vagyok biztos, hogy ez jó ötlet. Nem szeretném, ezt az állapotot elrontani csak javítani akarnám, ha lehet. Van esély arra, hogy javítsak rajta? Hogy újra netán legyen valami? Vagy inkább hagyjam, mert csak rontanák a dolgon? Kérlek, segítsetek!2010. jan. 20. 19:29
1/1 anonim válasza:
En a helyedben hagynam. Ha jol ertem, egesz joban vagytok (vagy alakul a dolog). Sztem nem erdemes kockaztatni egy teljesen bizonytalan kimenetelu kapcsolatert a baratsagot.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!