Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor szeret vagy nem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor szeret vagy nem? Hagyjam el vagy nem?

Figyelt kérdés

A barátom egy ideig hanyagolt, nem is volt olyan szenvedélyes meg nem mutatta ki annyira a törődést. Engem ez bántott, elmondtam neki, akkor nagyon figyelmes lett, sokszor keresett, látszott rajta, hogy örömet akar okozni. Sajnos elég nehezen jön össze egy tali, korábban ez volt az egyik problémám, eddig nagyon igyekezett is. A hétre megbeszéltünk egy napot hogy az jó lenne, erre lemondta. Én ezért megharagudtam rá, mert így feltúrja az én programjaimat is, mert mivel vele beszéltem először, ehhez igazítottam a többit. A másik, hogy mondtam neki hogy én ezen a napon érek rá csak igazán... közben mondogatott más napokat is, de azok nem igazán jók meg hát nekem is van más programom mellette. Igazából részben munkával kapcsolatos dolga van.... ami még érthető, csak az idegesít, hogy mivel nem egy időhöz kötött, naphoz kötött dolog, ezért megcsinálhatná másik nap is mert a többi nap meg van sok ideje. Ha az lenne hogy aznap muszáj megcsinálni akkor elfogadnám de így én ezt nehezen fogadom el, mivel ha már megbeszélte velem ezt előbb, akkor szerintem ahhoz kellene lehetőség szerint igazodni.

A másik meg, még ha nem is ezt az esetet nézem: mostanában volt hogy akkor kezdett teperni meg javítani a dolgokon mikor már mondtam neki, magától nem jutott volna eszébe. Például őt az sem zavarta volna ha nem találkozunk... de mikor én mondtam hogy rosszul esett, akkor változtatott. Vagy például korábban volt hogy jobban írt magától, volt hogy nem, ezt is mondtam hogy nekem ez hiányzik, és hogy korábban ő is jobban írt nekem. Na amióta ezt írtam, azóta volt mikor direkt nem írtam neki és írt napokon keresztül. Szóval hajlamos nagy mértékben változtatni, de akkor mikor már nálam nagyon szakad a cérna.

A mostani helyzetre meg biztos azt fogjátok mondani, hogy az a munkája, amit én elfogadok de úgy vagyok vele, hogy ha az egyetlen nap mikor találkozhatnánk a héten és meg is beszéltük, akkor miért nem próbálja azt a munka-dolgot másik napra rakni? Mert éppen megpróbálni meg lehet. Ez egy olyan dolog hogy félig-meddig variálhatja magának. Korábban egyetlen egyszer meg is tette.

Szóval nem értem.... hajlamos nagy változásokra, ha mondom neki hogy valami rosszul esik, elhanyagol akkor hirtelen nagyon tud teperni... de gyakran nem változtatna magától, meg eszébe se jut hogy nekem rosszul eshet valami.

2018. márc. 20. 12:25
1 2 3 4 5
 1/42 A kérdező kommentje:

Amit nem értek, és ez a kérdésem lényege: ha nem mondom neki hogy valami rossz, változtasson vagy elhanyagol, akkor nem veszi magát észre... van hogy nem is első kérésre csinálja meg, mert volt hogy például azt hitte én reagálom túl. De mikor meg rájön hogy igazam van, akkor nagyon kezd teperni. Most szerintetek mi ez? Ha nem szeretne, minek lenne hajlandó annyira változtatni?

De ha meg szeret, akkor miért ilyen?

Lehet hogy ilyen típus.... és ez neki így van megszokva... de nem értem néha.

Ha ezt a kommentet olvassátok el, és nem a hosszú leírást, már annak is örülök..

2018. márc. 20. 12:28
 2/42 Noren1989 ***** válasza:
100%

Egy városban laktok legalább?

Mivel foglalkoztok, hogy egyikőtöknek sincs egy szabad perce?

Azok a "nagy változás"-ok csak ideiglenesek, vagy valami tartós is kikerekedik belőlük?

2018. márc. 20. 12:34
 3/42 anonim ***** válasza:
75%

Őszintén szólva nem teljesen értem a problémádat. Ha szólsz, akkor változtat, nem? Egy férfi sem gondolatolvasó, akkor tudják mi a bajod, ha elmondod nekik.

Gondolom fiatal vagy. Akkor szokott ilyesmi probléma lenni, amikor még az ábrándokat kergetik az emberek és elvárják, hogy a másik egy félsóhajból megértse a problémáját.

2018. márc. 20. 12:35
 4/42 A kérdező kommentje:
Második válaszolónak: tényleg nem találhat ki mindent de vannak dolgok, amik szerintem neki is feltűnhetnének. Például a hanyagolás. Azt csak látja magán, hogy nem keres annyit vagy nem találkozunk annyit mint korábban. Persze neki ez lehet jó így, meg lehet úgy van vele hogy ha nem lehet vele mit csinálni, akkor mit tegyünk.
2018. márc. 20. 12:39
 5/42 A kérdező kommentje:

Egy városban vagyunk, hétköznap.

A változások eddig tartósnak látszanak, amiket mondtam, most már figyelmesebb, sokat keres, többet mint én őt.... csak ez a mostani eset húzott fel, bár lehet alaptalanul, de az is csak azért mert megmondtam neki hogy nekem csak aznap jó.

Én egyetemista vagyok, ő már dolgozik...

2018. márc. 20. 12:41
 6/42 A kérdező kommentje:

Az részben a gond, hogy nekem sokszor akkor vannak óráim estig amikor ő jobban ráérne. Vagy esetleg én hiába érnék rá egy délután jobban, ha ő akkor nem.

Szóval nem is az hogy soha nincs egy szabad délután, hanem hogy nem egyszerre van. Az a baj.

Egy vagy két olyan nap van amikor (elvileg) egyszerre van.

2018. márc. 20. 12:44
 7/42 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy van-e oka rá, hogy kevesebbet keres. Ha nem friss a dolog, akkor egyrészt normális, hogy ez idővel kicsit megkopik, hiszen a saját életével is kell foglalkoznia, másrészt meg van amikor az embernek van vmi feladata, több munka, szakdoga, tanulás, ilyesmi, akkor az kerül előtérbe. Megértelek amúgy, úgy kb 23-24 éves koromig én si így álltam hozzá, hogy ha már nem vagyok imádat tárgya és nem vagoyk körülrajongva, akkor rögtön szakításon gondolkodtam. De később jöttem rá, hogy egy kapcsolat régen rossz, ha csak ebből áll, és nem foglalkozhat mellette mindenki a saját életével is, még akkor is ha esetleg az én rovásomra megy egy darabig.
2018. márc. 20. 12:46
 8/42 A kérdező kommentje:

Fél éve vagyok vele... vagy kicsivel több. Igazából én azt is megértem, hogy kell mással is foglalkoznia. Én is foglalkozok mással is. Engem az zavart, hogy már velem előre megbeszélte, akkor miért nem igyekszik összehozni. Elvégre lehet nekem is más programom amit igazítok ahhoz. Meg a másik, hogy azért ha más napra is meg lehet próbálni azt áttenni, akkor miért nem kell legalább megpróbálni. A harmadik: mostanában hetente egyszer tudunk találkozni. Ez így is csak minimális. Én annak érzem. Korábban volt hogy heti kettő is összejött. De most ez egy ilyen időszak volt hogy ilyen nehéz. Én azt is tudom hogy értékelnem kell, hogy változtat ha szólok. Múltkor is úgy látogatott meg, hogy nem lett volna akkor sem neki a legideálisabb, mégis eljött. Szóval én azt elhiszem hogy neki is van egyéb, de mikor ez a heti egy nap lenne megoldható, akkor azt szerintem csak legvégső esetben kell felrúgni. Ha mondjuk az lenne hogy heti kétszer látom és abból egy most kimarad, az nem zavarna annyira...azzal semmi bajom nem lenne.

Értitek mi a bajom? :/

Nektek is igazatok van... azt elismerem de nekem is szerintem

És egyébként ezután tudtam volna én is jobban hozzá alkalmazkodni... csak még most kellett volna neki.

2018. márc. 20. 12:54
 9/42 A kérdező kommentje:

Ráadásul azt se akarom hogy az legyen, hogy majd hanyagolni kezd megint... mert ha egyik héten megteszi hogy nem találkozunk valamiért, akkor ennyi erővel mindig lehet bármi..

És inkább az hogy heti egy...

Szoktam vele beszélgetni, e-mailen keresztül szóval beszélek vele minden nap... csak az akkor sem ugyanolyan.

Lehet megértőbb leszek vele, de azért éreztetni kellene vele azt is hogy mindig ne menjen már így.

2018. márc. 20. 12:56
 10/42 A kérdező kommentje:
Meg szerintem egy kapcsolat kompromisszumból is áll. Jelen esetben neki kellett volna alkalmazkodni, szerintem úgy kellene. Mivel nekem csak az az egy nap jó. És ő jobban tudja pakolgatni a prograimjait, ilyesmit mint én. Nem mindent, de részben tudja. Ha az egyik nem tud alkalmazkodni, alkalmazkodjon a másik. Én ezt így fogom fel de lehet hibás a felfogásom. És én is hajlandó lennék alkalmazkodni, ha neki csak egyetlen nap lenne jó. Akkor arra a napra direkt nem tennék be más programot, kivéve ha csak aznap van és kötelező.
2018. márc. 20. 13:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!