Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan rajtam kívül, akinek a párja börtönben ül?
Figyelt kérdés
Nem bűnözőtípus, fű miatt csukták le lassan fél éve. Együtt vagyunk, de elviselhetetlen a hiánya..2018. márc. 10. 19:36
1/16 anonim válasza:
Most akkor börtönben ül vagy együtt vagytok?
2/16 A kérdező kommentje:
Attól még, hogy börtönben van nem szakítottunk..
2018. márc. 10. 19:40
3/16 Zoli780806 válasza:
gondolom árulta... különben nem csukják le
4/16 A kérdező kommentje:
Oké Sherlock, nem jogi felvilágosítást kértem. :D Tisztában vagyok a tettei súlyosságával, de itt nem ez a lényeg.
2018. márc. 10. 19:46
5/16 Zoli780806 válasza:
Nyugi Watson.... csak a nem bűnőzőtípusra reagáltam....
Nyilván, aki drogot árul az nem az.
6/16 anonim válasza:
Nem bűnöző típus... a drogkereskedők nem bűnözők! Ez egy romantikus love story, megszakad a szívem!
7/16 Zoli780806 válasza:
Én a helyedben küldenék be neki egy ráspolyt, kenyérbe sütve.
8/16 anonim válasza:
Biztos, hogy van. No meg megjöttek a jogi tanácsadók is. Rengeteg ember van, aki időnként betép, és meg sem mondanátok róla. Ellenben a négykézlab maszó,vörösen izzó fejű alkeszokkal, akik tönkreteszik a környezetüket. Ennyi erővel le lehetne csukni az összes kocsmatulajt is. Elmaradott egy ország ez sajnos. Inni és hányni szabad, de beszívni és relaxálni nem. Köpjetek fel és álljatok alá.
9/16 A kérdező kommentje:
Nem vitaindítónak szántam. Köszönöm, kaptam privát üzeneteket sorstársaktól, a többit meg magasból letojom :)
2018. márc. 10. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!