Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmet lekűzdeni magában képes volt más is rajtam kívül?
Tudatosan leküzdeni? Nagyon nehéz, és hosszú évek egyedülléte kell hozzá,de lehetséges. Időről időre még felparázslik néha, de erős akarattal, erős személyiséggel igenis el lehet nyomni. Itt az ösztöneidre kell bilincset raknod, tehát NE remélj könnyű és gyors győzelmet, de sikerülhet, igenis sikerülhet.
Szokták tanácsolni még, hogy ess szerelembe mással, az majd kitörli a régit. Ez oké, csakhogy amikor végetér az új szerelem, ugyanott vagy, ahonnét elindultál, csak lelkileg mégjobban összetörtél. Tehát nem csináltál mást, csak jól odébbgörgetted a problémát...
Mellesleg bölcs törekvés. A szerelem semmit nem hoz, csak bajt és szenvedést. Vess számot azzal, szingliként, függetlenként mennyivel előnyösebb helyzetben vagy - nincsenek kötöttségek, nem kell alkalmazkodnod senki rigolyáihoz, nem kell felelősséget vállalnod magadon kívül senki másért, az időd és a pénzed csak a tiéd, és azt tehetsz, amit csak akarsz. És nem kell lelkifurkád legyen, ha meglátsz egy gusztusos nőt/pasit az utcán. Azt is nézd meg, Magyarországon mennyire rohamosan csökken a házasságok, kapcsolatok száma, és hogy mennyi a rossz házas, és az egymást maró-gyűlölő kényszerpárocska, akiket már csak az anyagiak meg a gyerek tart össze.
Hamar beláthatod - te csinálsz jobb vásárt, ha mindebből kimaradsz.
Én is.
Eddig azt hittem, nem vagyok normális, mert nálam pont ez van, elgondolkozok azon, hogy milyen jó lenne, de aztán rájövök, hogy nem szabad, mert házas/foglalt/gyökér/nincs időm rá, és fájni fáj egy kicsit, de "kiszeretek" belőle. De én eddig azt hittem, hogy valami hatalmas baj van velem, mert a szerelem mindent elsöprő és legyőzhetetlen valami; hát nem.
Ja, és még csak évekig se tart feldolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!