Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak hogy fogadnátok ha egy lány szerelmet vallana nektek?
Én szívesen fogadnám, ha nekem is tetszene.
Ha nem tetszene, valószínűleg akkor is jól esne, de egy kínos érzéssel együtt, hogy el kell utasítsam.
Attól függ, hogy milyen személyiség. Én félénk férfi vagyok, így általában a nők udvarolnak, viszont ha hirtelen szerelmet vallottak, akkor megijedtem, nem tudtam kezelni. Fokozatosan, de egyértelműen közeledj, de ronts ajtóstul a házba.
Ha már beszélgettek, és eljárkáltok, akkor az már elég alap lehet. Viszont egy hirtelen vallomással lehet elrontanád. Az pedig, hogy nem mondta ki, hogy randi, az nem jelent semmit, főleg ha félénk. Attól az még az.
Szóval fokozatosan, apránként, de egyértelműen érezze az érdeklődésedet és legyen kicsit intimebb mindig az ilyen találkák.
Érthertetlen a női logika.
Vagy azt gondolják magukról, hogy mindenki csak őket akarja vagy pedig teljesen egyértelmű jeleknél is attól félnek, hogy csak barátként tekintenek rájuk (amit őszintén szólva mi férfiak PONT NEM szoktunk...).
Azt ne mondd, hogy szereted, de közeledjbátrabban. Komolyan, amikor szájon puszilt sem fordult meg a fejedben, hogy visszacsókolj? Néha felidegesít, hogy a nők többsége milyen "süket" ilyen téren. Mintha egy szellemi fogyatékosnak udvarolnánk.
Nem csókolóztam még sosem. Az volt az első "csókom" szájra puszim. Nem voltam még intim viszonyban egy férfival sem. Nem mertem lépni semmit sem,meg amúgy gyorsan is történt és utána elhúzta a fejét. Nem volt sok időm reagálni az egészre.
Ez az egyetlen ok amiért látok valami remény sugarat és lehet,hogy van kicsi esélyem. De előtte nem gondoltam ilyenre.
Nekem van férfi barátom, közeledhet valaki csak barátként is.
Igen,lehet,hogy akkor nem riasztom el és még nem írok neki levelet,nem mondok semmit.
Különben nem tartottam félénknek. Inkább nagyon nyitott és barátságos az emberekkel. Az első találkozás során is úgy beszélt velem mintha évek óta ismerne. Mindig laza,könnyed,nem stresszel semmin, a személyiségéből fakadhat. Erre nem játszik rá. Azért ez kibukott volna egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!