Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bambinooo kérdése:
Ez párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2016 novemberében jöttem össze a párommal. Ő már akkor is önbizalomhiányos volt, meghalt az apja stb.1 hónap után féltékenységből megszorította a karomat úgy hogy nyoma volt. Később szilveszterkor amiért azt hitte nem szeretem nadrág övvel összekötözte a lábam és úgy húzgált. Sajnos ezt is eltűrtem. Sokszor volt velem közömbös, semleges. Amikor kérdeztem miért azt mondta nincs semmi, majd később elmondta hogy fél hogy megcsalom, másra vágyom. Töröltem miatta a facebookot, már nem beszéltem senkivel hogy neki jó legyen. Majd egyszer kivitt egy erdőbe és olyat csinált amit nem kellett volna. Májusban bűntudatból 3 hétre ezért lapátra tett, nem keresett, flegmázott velem, bunkózott. Majd visszakuncsorogta magát május végén. Megfogadva nem bánt többet. Utána sokszor megharapott nyakon, lábszáron, a hátamon, lábujjam stb.Az anyjával összevesztem mert nem voltam neki megfelelő és a barátom nem állt ki mellettem. Utána már nem is jártam náluk, csak ő jött, de sokszor fejemhez vágta miattam nincs pénze, miattam tankolja a kocsit stb. Szenteste is inkább az anyjáékkal ünnepelt. Január 1-én anyukám zavarta haza mert nekem rontott csúnyán, azóta nem is jött, már eltelt 2 hónap. Nem mondja hogy hiányzok, vagy hogy hiányzik neki a régi jó dolgokból valami. Ellenőrizgetett folyamatosan, telefont, még anno a facebook jelszavam is kileste és fellépett folyamatosan. Én a januári eset után elmondtam minden mocsoknak senkinek és most ezt sérelmezi. Bunkózik, flegmázik velem. Sajnos olyan szintre levitte az önbizalmam hogy már elhiszem én vagyok a hibás. Kövér is, én mindenben támogattam hiába bántott. Én azt mondtam vége, de ő mondja hogy nem. Másik szavában pedig hogy ez már nekünk nem megy, nem működik. Normális ez az ember?2018. márc. 5. 14:47
2/18 anonim 

válasza:

Nem
Ez nem egy kapcsolat
Ez az ember nem normális
Nem a te hibád! Te ártatlan vagy! Hagyd őt el!
3/18 anonim 

válasza:

Számomra ez nem kapcsolat és már rég leléptem volna, de veled ellentétben én többre becsülöm magam annál, hogy egy ilyen agresszív, birtolkó, féltékenykedő utolsó hulladék lábtörlője legyek. Egyikőtök se normális. Ennél mi lehetne rosszabb? Csak mert egyedül lenni maga lenne a megváltás egy ilyen selejt után.
4/18 Noren1989 

válasza:

Egyikőtök sem ép. Kicsit sem.
6/18 A kérdező kommentje:
Erőszakos volt.
2018. márc. 5. 17:38
7/18 anonim 

válasza:

Az egy dolog hogy ő nem az, de te sem vagy az. Nagyon nem. Megerőszakol és te nem feljelented, meg kirakod, hanem még azon nyígsz, hogy mièrt rakott ki meg mièrt nem keres. Tejóég... komolyan, legyen màr benned egy kis tartàs! Aranyból van a farka vagy mi?
8/18 A kérdező kommentje:
Nem volt abból! Nem az kötött hozzá!
2018. márc. 5. 18:07
9/18 anonim 

válasza:

Persze, tudjuk #dehàtteszereted
Szeresd akkor, de utána ne nyafogj, hogy megvert, megerőszakolt, bunkó volt.
Egy normàlis emberrel ennek a negyedét nem lehet megtenni, veled lehet, mert hagyod.
10/18 anonim 

válasza:

Vannak akiken nem lehet segíteni és nem is érdemes.Te pont ez a típus vagy.
Az, hogy normális-e ez az ember számodra is egyértelműnek kellene lennie...ehhez nem kell a gyakori, hogy eldöntse.
Inkább azon gondolkozz el, te vajon normális vagy-e?Ez a nagyobb kérdés.Remélem sikerül végiggondolnod Ennyi ésszel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!