Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan dolgoznátok fel, ha kosarat kapnátok életetek nagy szerelmétől?
Mennyire vagy vele jóban?? Lehet hogy jobb lenne, h ha úgy érzed nem vagy vele egy kategóriában kicsit udvarolnál neki, megpróbálhatnál kicsit összehaverkodni vele, akkor egyrészt ki tudnád puhatolni hogy van e nála esélyed, másrészt meg is szépülhetsz úgymond a lány szemében, ha megismeri a jó tulajdonságaidat...
Van egy pár a baráti társaágomban, ahol a lány bombanő és első ránézésre meglepődsz hogy hogy létezik, hogy együtt vannak, de a srác egyszerűen eszméletlenül jó fej és tökéletesen összepasszolnak:))
Egyetértek azzal, hogy előbb megpróbálhatnál máshogy közeledni hozzá. Ez a letámadós taktika nem sok sikerrel kecsegtet. Még ha amúgy lenen esélyed, lehet még akkor is csak megijeszted. Főleg ha azzal támadod le, hogy szerelmes vagy.
Szerintem is kicsit közeledned kéne hozzá másképpen előbb.
De kérdésedre válaszolva, fel lehet dolgozni. Sokkal könnyebben, mintha nem teszel semmit és vársz valami csodára.
Hajrá! Lépj valamit!
ez nem így működik, h. letámadsz vkit, h. jár-e veled.
egy kapcsolatot nem így kell kezdeményezni, a pofáraeseést pedig előre borítékolom neked.
Én ezt már megéltem,szintén egyetemen.Meghívattam magam egy bulira ahol tudtam ,hogy ott lesz tök jól elbeszélgettünk .Baratok nem lettunk kavartunk,rövid ideig tartott ami tartott aztán vissza ment az exéhez.Mocskosul fájt ,de orulok ,hogy volt hozza kozom es nem a mi lett volna ha kerdesen ragodok.
Egyszer elunk!
Mi lett?
Nekem a barátnőm jött össze egy ilyen fiúval, aki iszonyatosan tetszett nekem és teljesen odáig voltam érte. Akkor én is azt gondoltam, hogy nincsen tovább, úgysem lesz senki, aki tetszene jobban. Hát lett. Mondjuk ő meg elutasított. :D Hát az nagyon rossz érzés volt és megalázó, de ez van.
De az elsőnél meg sem próbálkoztam, csak már előre elhatároztam, hogy úgysem sikerül.
Nekem visszautasítás után rengeteg séta, meg programok kellettek, meg tanultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!